Oho
Avioerojen määrä on kasvussa.

Eristyksen seurauksia: Avioerohakemusten määrä räjähti New Yorkissa!

02.04.2020 23:00

Avioerohakemusten määrä New Yorkissa on kasvanut räjähdysmäisesti ensimmäisten karanteenipäivien jälkeen, kertoo Page Six.

Erityisesti Manhattanilla monet perheet ja pariskunnat joutuvat elämään yhdessä ahtaissa asunnoissa. Epätavallinen ja stressaava tilanne onkin ollut monelle liikaa, sillä avioerojuristeille tulevien yhteydenottojen määrä on kasvanut jopa 50 prosenttia.

– Kiireistä elämää viettäneet ihmiset suljetaan yhdessä pieneen tilaan tällaisella uskomattoman ahdistavalla hetkellä, selittää avioeroja työkseen hoitava William D. Zabel Page Six-lehdessä.

Zabel, jonka asiakkaisiin lukeutuvat muun muassa miljardööri George Soros, Howard Stern ja Matt Lauer, lisää, että monelle varakkaalle talouden heikentyminen toimii eron katalyyttinä. 

– Nyt, kun varakkaan puolison nettoarvo on alhaisempi, myös sovintoratkaisuissa pyöriteltävät summat ovat pienempiä. Uskon, että lähikuukausina tullaan näkemään useita korkean profiilin avioeroja, hän arvelee.

Sama ilmiö on vallalla myös Kiinassa. Xi’anissa karanteenista päässeiden parien avioerohakemuksia on tullut niin paljon, ettei kaikkia ehditä käsittelemään normaaliin tahtiin.

Lähde: Page Six

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!