Oho
Katso videot!

Eriskummallinen pilailija jätti vanhoja televisioita kuisteille Virginiassa!

19.08.2019 15:33

Poliisi tutkii outoa rikosvyyhtiä Virginiassa. Kun Glen Allenin asukkaat heräsivät sunnuntaiaamuna, löysivät he kuisteiltaan käytettyjä televisioita. Yli 50 kotitaloutta sai yön aikana vanhanaikaisen kuvaputkitelevision.

Tekijä tallentui useisiin valvontakameroihin. Samalla kävi ilmi, että tekijän päässä oli ollut television runko. ABC7:n julkaisemalla videolla näkyy, kuinka mystinen hahmo astelee kuistille, laskee television oven eteen ja katoaa sen jälkeen yöhön.

- Hän on sitoutunut liiketoimintaansa. Kai hän haluaa tulla tunnetuksi TV-joulupukkina, en tiedä, kommentoi  talonomistaja Jim Brooksbank, joka sai itselleen 13-tuumaisen television. 

Huumoria?

Poliisi on käynyt läpi valvontakameramateriaalia ja uskoo, että kepposen kohteet ovat valikoituneet sattumalta. Poliisi on kiertänyt keräämässä ei-toivottuja televisioita pois asukkailta. Poliisin mukaan tekijä on syyllistynyt lähinnä roskaamiseen, joten suuria sanktioita televisiopäiselle hahmolle on tuskin luvassa.

- Enimmillään tämä on varmaankin pieni haitta yhteisön jäsenille, poliisi arvioi.

TV-jakaja on iskenyt Virginiassa aiemminkin. Viime elokuussa televisioita ilmestyi eri naapurustoon.

- Ihmiset valmistautuvat palaamaan kouluun. Ehkä TV-mies oli valmistautunut iskemään ja tuomaan vähän huumoria meidän elämäämme, Brooksbank veikkaa.

Lähde: ABC7

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!