Hyppää pääsisältöön
Katso video!
pelle

Erikoista vai pelottavaa? Mies tatuoi kasvonsa pelleksi: halkaisi kielensä ja hankki kasvoimplantit - ”Tämä on elämäntapa, ei vaihe!” Katso video!

Moni lapsi haaveilee pienenä tyttönä tai poikana tulevaisuudesta esimerkiksi astronauttina, prinsessana, rekkakuskina tai vaikkapa eläintenhoitajana. 

Richie Esposito halusi olla pelle, ja näin myös kävi. Mies on aikuisiällä tatuoinut kasvonsa kuten pellet yleensä maskeerataan. Sen lisäksi hänen kulmakarvojensa alle on sujautettu implantit korostamaan suuria silmiä. 

Lue lisää: Miten ällöttävää! Nämä futuristiset kehonmuokkausimplantit ovat syksyn trendikkäin asuste - katso Kim Kardashianin ja Chrissy Teigenin tyylinäytteet!

 

- Ensimmäisellä kerralla otin kasvoihini kuusi tatuointia. Sen lisäksi kieleni on halkaistu, koska se oli mielestäni friikillä tavalla siistiä! 

Richiellä on pellehommien lisäksi myös päivätyö parturina ja viiksien trimmaajana. 

- Olen pelle myös parturoinnin aikana. Saatan heittää synttärisankarille konfetteja tai tehdä temppuja samalla kun työskentelen. 

Joka ikinen päivä Richie ajaa yksipyöräisellä, samalla keiloja ilmaan heitellen. 

- Minulta on kysytty useita kertoja, enkö kadu kasvojeni pelle-tatuointeja. Vastaus on: en, sillä tämä ei ole mikään vaihe, vaan elämäntapa. 

Richiellä on 13-vuotias tytär, jolle mies on yrittänyt opettaa muutamia pelleilyn ensi askeleita. 

- Hänen äitinsä ei oikein pidä siitä, Richie nauraa. 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!