Oho

Erikoinen villitys: rentoutusta röyhtäilemällä ja veitsillä hakkaamalla!

30.06.2017 14:30

Maailmalla esitellään aina välillä toinen toistaan erikoisempia kauneus- ja terveysvillityksiä. Niihin lukeutunee taiwanilainen hoito, jossa asiakkaita hakataan veitsillä ja lihakirveillä naamaan.

Taipeissa sijaitseva Ancient Art of Knife Therapy Education Centre on tehnyt hoitoa jo 13 vuoden ajan. Omistaja Hsiao Mei Fang vakuuttaa menetelmän olevan erittäin suosittu.

– Hoito on alunperin peräisin Kiinasta ja se on 2500 vuotta vanha. Me olemme kuitenkin kehittäneen oman, uuden veitsiterapiamme, hän selittää:

– Hieronta muuttaa ihmisen sisällä olevan energian ja rentouttaa tämän.

Toimenpiteessä asiakkaan kasvoille asetetaan ohut kangas, jonka läpi veitsillä tehdään rytmisiä liikkeitä asiakkaan kasvoille ja ympäri tämän kehoa. Hsiao vakuuttaa erikoisvalmisteisten veitsien olevan erittäin turvallisia.

– Emme käyttäisi hoitoon keittiöveitsiä.

Teroitettuaan veitset, Hsiao aloittaa hieronnan tikulla, jonka tarkoitus on parantaa verenkiertoa ennen varsinaisen hieronnan aloittamista. Sitten, keskellä hierontaa Hsiao röyhtäilee kovaan ääneen, hankkiutuakseen eroon pahasta energiasta, jonka hän on kerännyt asiakkaastaan.

Lähde: Mirror

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!