Hyppää pääsisältöön
Iäkäs nainen parantaa ihmisiä nuolemalla.

Erikoinen hoitokeino: iäkäs nainen nuolee silmäsi kympillä!

Jos olet tuntenut selittämätöntä heikotusta tai alakuloa viime aikoina, saattaa ongelma olla siinä, ettei silmämuniasi ole nuoltu hetkeen.

80-vuotiaan, silmämunia työkseen nuolevan naisen mukaan kikka todella toimii. Bosnia ja Hertsegovinassa asuva Hava Celebic on oletettavasti parantanut jo viitisentuhatta ihmistä nuolemalla.

Nana Hava -lempinimellä paikallisten tuntema nainen sanoo olevansa ainoa maailmassa, jolla on kyky parantaa ihmisiä kielensä avulla. Hava on käyttänyt kieltään poistaakseen silmistä esimerkiksi lyijyä, rautaa, hiiltä, sahanpurua ja lasia. 

"Leikkaavat kieleni irti"

Ennen kuin hän aloittaa, Hava steriloi suunsa alkoholilla. Sitten potilaat pitävät oman silmäluomensa pois tieltä, kun Hava alkaa nuolla silmää. 

– Olen oppinut tämän naiselta, joka oli myös nimeltään Hava, hän selittää.

– Valitettavasti en voi välittää taitoa minun jälkeläisilleni, koska lasteni mielestä on liian ällöttävää laittaa kielensä jonkun silmään. Minulle on kerrottu, että kun kuolen, ihmiset leikkaavat kieleni irti, jotta kylä voi jatkaa ihmisten hoitamista.

Potilaita Amerikasta

Havan potilaat eivät rajoitu vain paikallisiin, vaan hänen luokseen on matkustanut ihmisiä Amerikasta ja Venäjältä.

– On paljon niitä, joita nykyaikainen lääketiede ei ole osannut auttaa, hän jatkaa:

– En veloita nuolemisesta työttömiä, enkä ihmisiä, joilla ei ole rahaa, mutta tavallisesti palvelumaksuni on noin 10 euroa.

Lähde: Metro.co.uk


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!