Oho
Tinderissä kilpaillaan ulkonäöllä ja ensivaikutelmalla.

Epäreilua! Tinder esti naisen metsästyskuvat - miehillä vastaavia esillä vaikka kuinka!

04.03.2019 19:32

Eräs nainen kertoo Tinderin sulkeneen hänen profiilinsa metsästysvalokuvien takia.

32-vuotias Nichole väittää, ettei Tinder poista vastaavia kuvia miesten profiileista!

Lue myös: Kurvikas Nuppu, 25, herätti huomiota Tinderissä: kiinnostuneet tunnistivat punapään heti Pelicansin cheerleaderiksi – ”Se oli ihan kivaa”

Lue myös: Tinder haastettiin oikeuteen ikäsyrjinnästä - yli 30-vuotiaita kohdeltiin kaltoin: maksoi yli 10 miljoonan euron korvaukset! 

Ilmianto

South Burlingtonista, Vermontista Yhdysvalloista kotoisin oleva digitaalisen markkinoinnin ammattilainen sanoo, että hänet poistettiin suositusta deittipalvelusta "ilmiannon" seurauksena.

Asia valkeni, kun Tinder lähetti tekstiviestitse ilmoituksen, jossa kerrottiin, että tili oli suljettu "käyttöehtoja rikkovan toiminnan" takia. Sähköpostistaan Nichole löysi kiukkuisen viestin ilmiantajalta, Tinder-matchiltaan, joka kritisoi eläinten tappamista. Nainen ymmärtää, että hänen harrastuksensa jakaa mielipiteet, mutta itse hän ei näe siinä mitään väärää.

- Se ei ole kaikkia varten, mutta se on osa minun identiteettiäni, sanoo Nichole, joka ei halua paljastaa sukunimeään, Yahoon haastattelussa:

- Perheeni rakastaa metsästystä ja kalastusta ja minulle oli tärkeää jakaa tämä tieto Tinderissä. Se, että mahdollinen kumppanini ei kunnioittaisi asiaa, olisi minulle kynnyskysymys.

Nichole ei koe, että hänen valokuvansa, joissa ei näkynyt aseita tai verta, rikkovat sovelluksen sääntöjä, jotka kieltävät "väkivaltaisen, graafisen tai raa'an" sisällön. Mikä olennaisempaa, hän sanoo löytäneensä miesten profiileista kymmeniä kuvia, joissa esitellään kuolleita eläimiä ja tuliaseita.

Tinderissä näyttävät kuvat ovat valttia. Kuvistuskuva (Instagram).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✔MODEL: @daniellachavezofficial

A post shared by Best Sexy Models (@best.sexy.models) on

Hyvästi, Tinder

Tinderin tiedottaja vahvistaa, että naisen tilistä tuli heille useita ilmiantoja. Yrityksen mukaan asiaan on kuitenkin löytynyt ratkaisu ja kaikki osapuolet voivat jälleen käyttää palvelua. Nichole ei aio Tinderiin palata.

- On aika puuttua tähän kaksinaismoralismiin. Jos olisin mies, ei asia olisi ollut ongelma, hän julistaa:

- Vietän mieluummin aikaani deittisovelluksissa, jotka hyväksyvät kaikki ja soveltavat samoja sääntöjä miehiin ja naisiin.

Lähde: Yahoo

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!