Hyppää pääsisältöön

Ennätys tuli! Teini ratkoi yhdellä hengenvedolla kuusi Rubikin kuutiota veden alla - katso video!

Rubikin kuutio on haaste, jonka ratkaisemisesta jokainen voi olla ylpeä. 18-vuotiaalle georgialaiselle opiskelijalle se ei kuitenkaan riittänyt. Vako Marchelashvili ratkaisi yhdellä hengenvedolla kuusi Rubikin kuutiota veden alla, ja asetti samalla uuden Guinnessin maailmanennätyksen.

Marchelashvili sukelsi lasisäiliöön ja ratkoi Rubikin kuutiot yleisön edessä Gino Paradise-vesipuistossa Tbilisissä. Hän selvitti kuusi kuutiota minuutin ja 44 sekunnin ajassa. Marchelashvili sanoi valmistautuneensa vedenalaiseen haasteeseen harjoittelemalla useita tunteja päivässä puolen vuoden ajan. 

– Harjoittelin paljon rikkoakseni ennätyksen ja varmistaakseni oman turvallisuuteni, sillä pienikin virhe voisi olla vaarallinen, mies selitti jälkikäteen:

– Uskon, että ennätykseni säilyy pitkään. Toivottavasti saan rikottua vielä monta muutakin ennätystä.

Guinness World Recordsin valvojat vahvistivat tuloksen ja uuden ennätyksen. Ennätys kirjataan Guinnessin maailmanennätyksiin lähiaikoina. Nykyistä ennätystä pitää halussaan New Jerseystä kotoisin oleva Anthony Brooks, joka selvitti viisi kuutiota veden alla elokuussa 2014.

Lähde: The Huffington Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!