fbqEnnätys! Opettaja Carrie Swidecki tanssi kotonaan 138 tuntia: | Seiska

Ennätys! Opettaja Carrie Swidecki tanssi kotonaan 138 tuntia:

Oho | 01.04.2020 12:20

Liikunnan harrastaminen kotiloissa voi tuntua haastavalta nyt, kun saleille ei pääse. Kalifornialainen opettaja kuitenkin osoittaa, että liikuntaa voi harrastaa pienessäkin tilassa, ja se voi vieläpä olla hauskaa. Carrie Swidecki on asettanut uuden Guinnessin maailmanennätyksen pelaamalla takavuosien suosittua Just Dance-videopeliä yli 18 tuntia putkeen. 

Kiinnostus videopeleistä

Swidecki kertoo kiinnostuksensa liikuntaa edistäviä videopelejä kohtaan heränneen jo parikymmentä vuotta sitten. Aiemmin ylipainoisen naisen onnistui laihduttaa tanssipelien avulla yli 30 kiloa. Samalla hän tuli asettaneeksi lukuisia maailmanennätyksiä tanssipelien parissa. Swidecki pitää hallussaan muun muassa  pisin videopelimaratonin ja pisimmän Just Dance-maratonin ennätyksiä

Swidecki ei tanssi vain itselleen. Opettaja sisällyttää tanssipelejä myös opetukseensa, sillä hän haluaa opettaa lapsille, että liikkuminen voi olla hauskaa. Hänen tavoitteensa on lisätä oppilaidensa aktiivisuutta ja torjua lasten liikalihavuutta.

– Tämä on ollut uskomaton, 20 vuotta kestänyt matka, joka on vienyt minut liikalihavuudesta lukuisien Guinnessin maailmanennätysten haltijaksi, Swidecki kommentoi UPI:n mukaan.

Lähde: YouTubeUPI

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!