Eläkeläispariskunta löysi lottoarvonnasta porsaanreiän - tienasivat 6,3 miljoonaa euroa!

Oho | 06.03.2018 13:55

Yhdysvalloissa asuva eläkeläispariskunta Jerry ja Marge Selbee onnistuivat tienaamaan miljoonia, kun he keksivät hyödyntää WinFall-nimisestä lottopelistä löytynyttä porsaanreikää.

HuffPost-sivusto kertoo, että pariskunta pelasi peliä aluksi Michiganissa. Pelin ideana on, että pelaaja ostaa yhden dollarin hintaisia lottokuponkeja, jossa hän valitsee kuusi numeroa yhden ja 49 väliltä. Arvaamalla kaikki kuusi numeroa oikein, voittaa vähintään kaksi miljoonaa dollaria.

Lue myös: Janesta tuli 17-vuotiaana historian nuorin lottomiljonääri: törsäsi muhkeisiin rintoihin ja luksuselämään - ja katuu nyt!

Pelin sääntöihin kuului, että jos kaikkia kuutta numeroa oikein veikannutta ei löydy, voitto jaetaan kuuden viikon välein heille, joilla on oikeita numeroita kahdesta viiteen.

Jerry ymmärsi käyttää hyväkseen jaettuja voittoja, koska päätteli yhden dollarin hintaisen kupongin olevan matemaattisesti hintaansa arvokkaampi. Näin hän osti vaimonsa kanssa satoja tuhansia lottokuponkeja ja kävi ne kaikki läpi.

Lue myös: Uskomatonta tuuria: Rosa, 19, voitti kahdesti lotossa jättipotin!

WinFall-lotto lopetettiin Michiganissa, jonka jälkeen Jerry ja Marge siirtyivät pelaamaan samanlaista lottoa Massachusettsin puolelle. Pariskunta onnistui hyväksikäyttämään porsaanreikää yhdeksän vuoden ajan ennen kuin pelin säännöissä oleva aukko paljastui. Sinä aikana he onnistuivat tienaamaan peräti 6,3 miljoonaa euroa.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!