Oho
Eläinpappi auttaa lemmikkien hautajaisissa.

Eläinpappi rukoilee lemmikkiesi puolesta - pysyy rinnalla loppuun saakka!

26.04.2017 18:00

Britannian ihka ensimmäinen eläinpappi rukoilee lemmikkiesi puolesta Lancashiressa.

Shirley Wakefield rukoilee varmistaakseen, että lemmikit pääsevät kuoltuaan taivaaseen. Hän järjestää siunaustilaisuuksia ja hautajaisia ​kaikenlaisille kotieläimille, ja pyrkii tarjoamaan lohtua ihmisille, jotka käyvät läpi lemmikin menettämisen. 

– Eläin on usein perheelle tai omistajalle kuin lapsi. Monet vanhukset menettävät kumppaninsa, jolloin lemmikistä tulee heidän ainoa kumppaninsa, ja lapsi, joka hautaa lemmikkikaninsa, kokee menettäneensä kaiken, hän selittää:

– Monille silloin, kun he ovat menettäneet rakkaansa, surun aikana on kaikkein lohduttavinta kääntyä papin puoleen, mutta tämä ei ole ollut lemmikkien kohdalla aiemmin mahdollista.

Ilmainen palvelu

Wakefield saapuu perheen kotiin tai eläinlääkäriin lemmikin ollessa sairas. Hän pysyy eläimen rinnalla loppuun saakka ja rukoilee sen puolesta. Hän auttaa hautajaisvalmisteluissa ja johtaa itse seremoniaa. Hän myös tarjoaa perheelle henkistä tukea hautajaisten jälkeen.

Wakefieldin palvelut ovat maksuttomia, ja niitä voidaan soveltaa mihin tahansa uskontoon. Naisella itsellään on kaksi Espanjasta pelastettua koiraa, joten hän tietää, miten rakkaita lemmikit voivat olla. Hän sanoo eläimillä olleen aina erityinen paikka hänen sydämessään. 

– Eläinlääkärit ovat ihania ja huolehtivia, mutta se ei ole sama asia, kuin että joku kuuntelee ja antaa henkistä tukea, ja vakuuttaa sinulle että lemmikkisi on taivaassa.

Lähde: Metro

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!