Hyppää pääsisältöön

Eikä, kolmivuotias varasti shown: veti kameran edessä housut nilkkoihin ja pissasi kesken kosinnan! Katso hulvaton video!

Kaikki unelmoivat täydellisen kosinnasta. Sulho polvistuu täydellistä sormusta tarjoten, ja liikuttunut morsian vastaa myöntävästi itku silmissä. Jotain tällaista oli mielessä Kevin Przytulalla, kun hän päätti kosia kumppaniaan, Allyssa Anteria, mutta tosielämässä romanttiset eleet eivät aina mene suunnitelmien mukaan.

Kun Michiganissa, Yhdysvalloissa asuva Przytula päätti kosia rakastaan, hän pyysi kuvaajan ikuistamaan hetken, jotta he voisivat vaalia kaunista muistoa ikuisesti. Ikimuistoinen hetkestä todella tulikin, mutta ei aivan odotetulla tavalla. 33-vuotias Kevin odotti Alyssan vastausta polvillaan, kun naisen kolmivuotiaalle pojalle, Owenille, iski hätä. Kamerasta välittämättä, Owen laski housunsa nilkkoihin ja alkoi virtsata pariskunnan vieressä. Kevinin kosinta keskeytyi, kun kuvaaja purskahti nauruun.

– Hyvä luoja, pissaako hän? Oletko tosissasi, Kevin taivastelee.

Video näytetään 18-vuotisjuhlissa?

Alyssa harmittelee sitä, että Owen päätti varastaa shown. Hän selittää, että hänen poikansa tyhjentää mieluusti rakkonsa ulkosalla. Vaikka Alyssa ja Kevin ovat yrittäneet opettaa Owenia potalle, he myöntävät, että lisäopetusta on paikallaan.

– Kotona hän tekee usein tarpeensa ulos pihalle. Yhtenä päivänä olimme hakemassa jäätelöä ja hän teki sen parkkipaikalla, äiti kertoo:

–  Hän tekee sen sanomatta mitään, hän vain vetää housunsa alas ja antaa mennä.

Nyt pariskunta suunnittelee Owenin tempauksen näyttämällä videon pojan 18-vuotisjuhlissa.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!