Oho

Ei voi olla totta, amerikkalaiset lankesivat typerään pilaan!

11.09.2017 21:31

Koulutuksen taso Yhdysvalloissa puhuttaa jälleen, sillä useat tiedotusvälineet ovat joutuneet vakuuttelemaan amerikkalaisille, ettei hurrikaani-Irman sisällä lentele haita.

Sharknado-elokuvista tuttu juoni on päätynyt Jenkeissä tekaistuun uutiseen, jossa väitetään, että Floridaa piiskaavassa myrskyssä lentää haita. Valeuutinen on levinnyt sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Uskomatonta kyllä, jotkut kansalaiset ovat langenneet huijaukseen ja monet ovat pelänneet kohtaavansa haita myrskyssä.

Hait eivät todellisuudessa liene suurin ongelma myrskyn riepottelmissa kaupungeissa, joissa tuulet ovat yltäneet parhaimmillaan lähes 300 kilometrin tuntinopeuksiin. Lähes seitsemän miljoonaa ihmistä on määrätty jättämään kotinsa ​​Yhdysvaltain historian suurimmassa evakuoinnissa.

Amerikkalaiseen tyyliin jotkut kansalaiset ovat myös keksineet puolustaa itseään ampumalla hurrikaaniin. On epäselvää, onko aseiden tarkoitus suojella heitä myrskyltä vai hailta - vai vain purkaa luonnonkatastrofin aiheuttamaa stressiä.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!