Oho
Seksikkäät robotit valtaavat Instagramin.

Ei voi olla totta! Nämä seksikkäät Instagram-mallit ovatkin keinotekoisia - katso kuvat!

16.01.2020 15:05

Instagramin naiset ovat joskus niin kauniita, että ihailevien fanien on vaikea uskoa heidän olevan todellisia. Eivätkä kaikki heistä olekaan. Esimerkiksi eteläafrikkalaisella Shudulla on Instagramissa lähes 200 000 seuraajaa. 

– Et edes näytä todelliselta. Olet kuin maalaus, eräs ihailija kommentoi mallin kuvaa.

Shudu ei ole oikea ihminen. Kyseessä on 3D-luomus, joka on englantilaisen Cameron-James Wilsonin käsialaa. Wilson kutsuu Shudua "maailman ensimmäiseksi digitaaliseksi huippumalliksi". Wilson hallinnoi tällä hetkellä seitsemän robottimallin tilejä. Kuten tavalliset somevaikuttajat, myös 3D-mallit ansaitsevat rahaa julkaisemalla sponsoroitua sisältöä.

– Se on tuottava bisnes, Wilson sanoo New York Postin haastattelussa.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shudu (@shudu.gram) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shudu (@shudu.gram) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shudu (@shudu.gram) on

Shudu edustaa uutta ilmiötä; kauniita, hyperrealistisia avatarieja, jotka on luotu ainoastaan houkuttelemaan seuraajia ja sponsoreja. Se toimii. Sosiaalisen median markkinoinnin asiantuntija Charlie Buffin arvioi, että suosituimmat robottivaikuttajat ansaitsevat yhdestä julkaisusta noin 9 000-13 500 euroa. Buffin huomauttaa, että toisin kuin oikeat mallit, robotit toimivat aina brändin parhaaksi.

– He eivät tee mitään, mitä brändi ei halua heidän tekevän.

Kuten ihmisvaikuttajat, avatarit esittelevät ”elämäänsä” persoonallisten julkaisujen kautta. Suunnittelijoiden mukaan robotin persoonallisuus on hahmon menestyksen kannalta välttämätön illuusio.

– Sille on annettava persoona, jota ihmiset voivat seurata ja johon he voivat samaistua, sanoo Buffin, jonka oma botti, Daisy Paige, toimii mallina Lipps-toimistossa, joka edustaa myös Cardi B:tä, Courtney Lovea ja Lizzoa

Vaikka 3D-mallit jakavat mielipiteitä, Wilson uskoo, että niissä on paljon hyvää. Hän muistuttaa, että niiden käyttö muotimaailmassa olisi todellinen ekoteko, sillä se karsisi turhia lentomatkoja, koska mallien ei tarvitsisi enää lentää eksoottisiin kuvauspaikkoihin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daisy 🌼 (@daisypaigey) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daisy 🌼 (@daisypaigey) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daisy 🌼 (@daisypaigey) on

Lähde: New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!