Oho
 Morsiamen polttarit äityivät villeiksi.

Ei näin! Polttareita juhlinut nainen tuhosi Airbnb-kämpän ja päätyi sairaalan kautta putkaan!

11.06.2019 20:33

Villi polttari-ilta meni täysin överiksi Nashvillessa, Tennesseessä, kun yksi morsiamen seurueeseen kuuluneista naisista tuhosi raivokännin seurauksena Airbnb-vuokra-asunnon.

Alexandra Cheety, 29, kertoi poliisille, että hän oli juonut noin kaksi pulloa viiniä. Sekoilun ja metelin takia paikalle hälytetyt poliiist löysivät asunnon edustalta verisen Alexandran. Kämpän etummaiset ikkunat olivat säpäleinä, samoin sisällä olleet huonekalut. 

Sekaisin viinasta

Cheety myönsi poliisille, että hän oli todella kännissä, osaamatta kuitenkaan selittää, miten vahingot olivat syntyneet.

Poliisit päättelivät Cheetyn jalkaan tulleesta haavasta, että nainen oli todennäköisesti potkaissut ikkunan rikki. Haavat paikattiin sairaalassa, sen jälkeen nainen kärrättiin putkaan. 

Airbnbn tiedottaja Ben Breit kertoi Tennesseanille, että yhtiö on tarjonnut täyden tukensa asunnon omistajalle. Hän muistutti myös yhtiön Million Dollar Host-takuusta, jonka tarkoitus on korvata mahdolliset omaisuusvahingot.

- Raportoitu käytös on ollut täysin epäasianmukaista. Olemme jäädyttäneet asiakkaan tilin tutkinnan ajaksi.

Lähde: Tennessean

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!