Oho
Lehti julkaisi kuolinilmoituksen ennen aikojaan.

Ei näin! Brittilehti julkaisi muistokirjoituksen elävästä miehestä!

14.11.2019 18:31

Englantilainen sanomalehti on pyytänyt anteeksi muistokirjoitusta, jonka se julkaisi Charlie Donaghysta. Lehden harmiksi, mutta epäilemättä perheenjäsenten iloksi, Donaghy on yhä elossa. 

Northern Echon julkaisemassa muistokirjoituksessa kerrottiin, että Donaghy vietti suuren osan elämästään maantiedettä ja liikuntaa opettaen. Edesmenneeksi luultua Donaghya kiiteltiin hänen "väsymättömästä omistautumisetaan monille urheiluseuroille, yhdistyksille ja hyväntekeväisyysjärjestöille".

Donaghyn perheenjäsenet joutuivat oikomaan sanomalehden julkaisemaa tietoa sosiaalisessa mediassa.

- Echo julkaisi tänään kauniin muistokirjoituksen isästäni, mutta isä ei ole kuollut. Tiedoksi kaikille, jotka ovat tarjonneet surunvalittelunsa isäni Charlien takia. Hän ei ole kuollut, kirjoitti Charlien poika, Ian Donaghy, Facebookissa 10. marraskuuta.

Lehti on sittemmin pahoittellut "ymmärrettävää ahdinkoa ja surua, joka herra Donaghylle, hänen perheelleen ja ystävilleen on aiheutunut".

- Olemme kuitenkin iloisia voidessamme kertoa, että herra Donaghy on elossa ja voi hyvin, lehti kirjoitti oikaisussaan.

Lähde: Fox News

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!