Hyppää pääsisältöön

Dokumentti: Bussissa elävä homopari odottaa lasta!

Wyley Simpson ja Stephan Gaeth ovat kuin kuka tahansa homopari, joka on saanut perheenlisäystä. Epätavallisen tilanteesta tekee ainoastaan se, että Wyley oli se, joka tuli raskaaksi. Heidän erikoinen tilanteensa esitellään Barcroft TV:n Extreme Love-sarjassa.

Kihloissa oleva pari elää maanläheistä elämää asunnoksi muunnetussa bussissa Texasissa. Wyley, syntyjään nainen, ei vielä suunnitellut hankkivansa perhettä Stephanin, 28, kanssa. Raskaus oli suuri yllätys parille.

- Tämä raskaus ei todellakaan ollut suunniteltu, nauraa Wyley:

- Olin hermostunut, olin tunteiden vallassa. Aloin itkeä. En tiennyt, mitä tehdä, mitä ajatella, mitä sanoa.

Oma päätös

Hormonihoitojensa alkuvaiheessa raskaaksi tullut Wyley päätti jatkaa raskautta sivullisten mielipiteistä huolimatta. 5. syyskuuta 2018, Wyley synnytti heidän esikoisensa, Rowan-nimisen pojan. Wyley sanoo keisarinleikkauksella syntynyt poika on kaikkien ilkeiden kommenttien arvoinen.

- Eihän sitä joka päivä näe raskaana olevaa miestä, joten saimme kuulla paljon solvauksia. Minulle sanottiin, etten tulisi koskaan olemaan mies ja että miehet eivät kanna lasta, Wyley sanoo:

- Olin jo valmiiksi huolissani, koska kyseessä oli ensimmäinen raskauteni, mutta olin entistä hermostuneempi, koska kohtasin paljon leimaamista.

21-vuotiaana sukupuolenkorjausprosessinsa aloittanut Wyley myöntää, että naisellisen raskausvatsan hyväksyminen oli hänelle vaikeaa:

- Mutta kaikki oli sen arvoista, sillä saan olla Rowanin isä. En vaihtaisi mitään pois, hän jatkaa:

- Nyt minä ja Stpehan vain juhlimme isyyttä ja odotamme innolla, että saamme jatkaa matkaamme perheenä.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!