Disneyn teemapuistosta tuli suosittu "ikuinen lepopaikka"!

Oho | 30.10.2018 19:05

Disneyn teemapuistot ovat lukeutuneet maailman suosituimpiin lomakohteisiin jo vuosikymmenien ajan. Pirtsakoiden satuhahmojen ja upeiden prinsessalinnojen täyteinen puisto tarjoaa otolliset puitteet koko perheen yhteisiin elämyksiin. Toisille teemapuistot sen sijaan tarjoavat optimaalisen ikuisen lepopaikan. Disneylandin ja Walt Disney Worldin työntekijät paljastavat, että puistot ovat erittäin suosittuja paikkoja edesmenneiden ihmisten tuhkien levittämiseen.

Disneyn tiedottajan mukaan tuhkien levittäminen yrityksen omistamalle maalle on "ehdottomasti kiellettyä ja vastoin sääntöjä". Hän varoittaa, että vieraat, jotka yrittävät jättää läheistensä jäänteet puistoon, tullaan poistamaan paikalta välittömästi. Varoitukset eivät kuitenkaan ole toistaiseksi estäneet vieraita toimimasta vastoin sääntöjä. Työntekijöiden mukaan tuhkia levitellään puistojen kukkapenkkeihin ja pensaikkoihin noin kerran kuussa.

Myös kuuluisimmat nähtävyydet, kuten Pirates of the Caribbean ja kummitustalo ovat suosittuja lepopaikkoja. Monet salakuljettavat tuhkat puistoon reseptilääkepakkauksissa tai meikkien seassa varmistaakseen, että heidän rakkaansa saavat viettää iankaikkisuuden satumaisessa paikassa. 

Disneyn työntekijät toivovat, että kävijät hyödyntäisivät puiston kuvankaunista ympäristöä mieluummin elinkaaren muissa, iloisemmissa virstanpylväisissä, kuten kosinnoissa ja häissä.

Lähde: The Huffington Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!