Dave-ankan liian aktiivinen seksielämä johti pilin poistoon: "Se on nymfomaani!"

Oho | 09.12.2019 21:15

Dave-niminen ankka joutui ikävään operaatioon, jossa eläinlääkärit poistivat sen peniksen. Syynä toimenpiteeseen oli vakava tulehdus, joka oli seurausta Daven liian vilkkaasta rakkauselämästä. Omistaja Josh Watsonin mukaan linnulla on kolme naaraspuolista seuralaista, Dora, Edith ja Freda, joiden kanssa se paritteli jopa 10 kertaa päivässä.

Eläinlääkärien mukaan "liikakäyttö" aiheutti Daven penikseen vamman, joka johti infektioon. Davelle määrättiin antibiootteja ja sen penis puhdistettiin päivittäin, mutta koska lintu yritti jatkaa seksin harrastamista, ei elimen parantumisesta tullut mitään. Eläinlääkärien mukaan lopulta ainoa vaihtoehto oli poistaa penis.

Toimenpiteen jälkeen Dave voi yhä virtsata, mutta parittelu siltä ei enää onnistu. Omistajan mukaan Dave on ollut "melko järkyttynyt" elämänmuutoksesta, mutta olosuhteisiin nähden se voi hyvin.

– Se on nymfomaani. Sillä on korkea libido. Se yrittää paritella naaraiden kanssa aina, kun siihen tarjoutuu tilaisuus, sanoo Devonissa, Englannissa asuva Watson.

Omistajan mukaan useimmat ankat toimivat näin vain parittelukauden aikana, mutta Dave ei koskaan hidasta tahtia.

– Luulen, että naaraat pitävät siitä. Tietysti ne välillä kyllästyvät siihen ja kävelevät pois.

Eläinlääkärin mukaan on selvää, että Dave yrittää toimenpiteestä huolimatta jatkaa parittelua myös tulevaisuudessa.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!