Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Courtney

Courtney teki mitä vain saadakseen valtavan takapuolen - nyt peräsimellä ympärysmittaa 1,5 metriä ja epämuodostumat kiusaavat - kuvat!

Yhdysvalloissa Floridassa, Miamissa asuva Courtney Barnes, 35, on somevaikuttaja ja malli. Hän herättää huomiota myös kadulla. Syy siihen on hänen takapuolensa, joka on peräti 1,5 metriä ympärysmitaltaan. 

Lue myös: 27-vuotiaalle Kylelle vaatteet ovat epäluonnollinen asia: "Muu yhteiskunta ei hyväksy nudismia elämäntapana!"

Kaikki keinot käytetty 

Courtney on kärsinyt Dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä, josta kärsivä henkilö on jatkuvasti tyytymätön omaan kehoonsa tai tiettyyn osaan kehostaan. Peppuimplantin syvällisempänä tarkoituksena oli se, että hänen itsetuntonsa paranisi. 

- Minulle sanottiin, että treenaa ja tee kyykkyjä, niin saat isomman takapuolen – tein niin, mutta peppuni pieneni. 

Courtney Barnes

Pistosbileet

Hän oli kuullut pistoksista, joilla on mahdollista saada itselleen isompi takapuoli. 

-  Olin heti valmis kokeilemaan. Näin myöhemmin ajateltuna olen tajunnut, että pistokset ja huonon itsetunnon yhdistelmä olivat katastrofin ainekset, Courtney kertoo Barcroft-medialle. 

Ensimmäisen pistoksensa Courtney otti 22-vuotiaana. Hän oli kuullut ”pistosbileistä” (englanniksi pumping party), jonne hän päätti lopulta mennä. Hänelle laitettiin kolme pistosta laitonta pistosainetta. 

Vuosien aikana Courtneyn takapuoleen laitetuista pistoksista on tullut ongelma. Takapuolen iho on vaalennut paikoittain, ja siihen on tullut epämuodostumia. 

Takaisin naapurintytöksi

Nyt, yli 10 vuotta myöhemmin Courtney on päättänyt poistattaa täyteaineet, jotta ihmiset ottaisivat hänet vakavimmin.

- Haluan näyttää taas naapurintytöltä. Olen kyllästynyt siihen, että minua kiusataan sosiaalisessa mediassa takapuoleni takia. 

- Kadullakin minua seurataan ja stalkataan, ainoastaan siksi, että takapuolestani saataisiin kuva, Courtney jatkaa. 

Täyteaineiden poistaminen tulee maksamaan paljon, pahimmassa tapauksessa yli 19 000 euroa. Lisäksi niiden poistamiseen liittyy terveysriskinsä. 

- Sen poistaminen tulee maksamaan enemmän, mitä maksoin itse pistoksista. 

Elämäntapamuutos 

Courtney julkaisi vastikään I am Not My Body - But  I Wanted a Bigger butt -nimisen kirjan, jonka hän haluaa toimivan varoittavana esimerkkinä muille. 

Hän on ottanut myös etikettitunteja ja hankkinut itselleen elämäntapaneuvojan, jotta hän saavuttaisi unelmansa - tulla vakavasti otettavaksi kirjailijaksi. 

- Haluan kertoa ihmisille, että olen täällä heitä varten. Haluan kertoa, että kaikki se, mikä näyttää hyvältä ei ole välttämättä terveellistä. Jos olet varma, että haluat ottaa kauneuskirurgisia operaatioita, niin mieti pitkään ja mene ammattitaitoiselle kirurgille. 

- Olen tehnyt elämässäni paljon virheitä, mutta seison sen kaiken takana, Courtney jatkaa. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!