Oho

Chillistä ryöstön uhrista tuli nettihitti: ei antanut aseen hätkähdyttää!

05.05.2017 15:02

Tuker Murray osaa pysytellä rauhallisena kriisitilanteessa. 24-vuotiaasta pikaruokalan myyjä nousi julkisuuteen sen jälkeen, kun hän hoiti ryöstötilanteen vähintäänkin chillisti. Murraysta tuli nettihitti, kun turvakameratallenne tilanteesta julkaistiin YouTubessa.

Murray oli työvuorossa Jimmy John’s -ravintolassa Kansasissa, kun sisään asteli huppariin pukeutunut mies. Terry Rayfordiksi myöhemmin tunnistettu henkilö laittoi ruokansa tilaukseen, ja veti sen jälkeen veti käsiaseen esiin. Rayford osoittaa Murrayta aseella kasvoihin ja vaati tältä käteistä. Videon perusteella ase ei kuitenkaan Murrayta juurikaan hetkauta. Työntekijä ottaa kaikessa rauhassa muovihansikkaansa pois, ennen kuin hän näppäilee kassan auki tympääntyneen oloisesti.

Murray myönsi jälkeenpäin antamassaan haastattelussa, ettei hän pelännyt tilannetta. Murray ei uskonut, että ryöstäjä todella ampuisi häntä.

– Hän hoiti homman kuin luuseri, Murray selitti nauraen:

– Olin todella yllättynyt, kun etsivä kertoi minulle myöhemmin, että mies oli tehnyt 12 muuta ryöstöä ja ollut vankilassa, sillä se tuntui amatöörihommalta.

Rayford oli ryöstön hetkellä ehdonalaisessa. Hän on myöntänyt syyllistyneensä useisiin ryöstöihin rahoittaakseen huumeiden käyttöään.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Sauli Niinistö paljastaa: Tämän takia keihäänheitto vaihtui kuulantyöntöön!

Katso video!

Nainen! Älä aja viiksikarvojasi vaan osallistu Movemberiin!

Katso video!

TIS-Iltarovio: Valto romahti Miran seksihurjastelujen paljastuttua - ei kertonut syrjähypyistä vanhemmilleen!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!