Hyppää pääsisältöön
Nainen ei tiennyt olevansa raskaana.

Charlotte, 24, sai tietää olevansa raskaana vasta, kun näki lapsen pään puhelimensa kamerasta!

Lontoossa asuvalla naisella ei ollut aavistustakaan, että hän oli raskaana, ennen kuin lapsen pää tallentui hänen puhelimensa kameraan. Charlotte Dubard, 24, synnytti esikoisensa omassa kylpyammeessaan.

Kun Dubard alkoi kärsiä vatsakivuista, ei hänellä ollut aavistustakaan, mistä oli kyse. Vaikka tarjoilijana työskentelevä nainen oli lihonut viitisen kiloa, ei raskauden mahdollisuus ollut koskaan juolahtanut hänen mieleensä. Mutta 29. tammikuuta kivut pahenivat. Hän päätti tutkia asiaa iPhonen avulla.

Hän osoitti puhelimen kameran kohti sukuelimiään ja kuvasi lyhyen videon. Yllätys oli melkoinen, kun videolla näkyi vauvan pää. Synnytys oli jo käynnissä. Koska Dubard ei ehtinyt sairaalaan, kiipesi hän kylpyammeeseen. Hetkeä myöhemmin hän piteli Elias-nimistä poikaa sylissään. Yksin synnyttänyt nainen leikkasi napanuoran kynsisaksilla.

Kun Charlotte soitti poikaystävälleen ja kertoi asiasta, ei tämäkään ollut uskoa asiaa.

– Kun Miguel tuli kotiin, hän huusi: ”Hyvä luoja, olet löytänyt vauvan kadulta!", nainen kertaa poikaystävänsä reaktiota:

– Hän oli järkyttynyt. Kumpikaan meistä ei voinut uskoa, että vauva oli meidän.

Elias-vauva vietiin sairaalaan tarkistettavaksi.

– Vasta kun saavuimme sairaalaan, aloin todella tajuta, mitä oli tapahtunut, Charlotte kertoo.

Kuukautiset eivät loppuneet

Koska Charlotte ei koskaan tajunnut odottavansa lasta, jatkoi hän alkoholin käyttöä, tupakointia ja pitkien työvuorojen tekemistä läpi raskautensa. Myös hänen kuukautisensa jatkuivat normaalisti koko raskausajan. Charlotte ja Elias ovat kuitenkin onnekkaita, sillä kotisynnytys meni hyvin.

– Kätilöt kysyivät minulta, mistä tiesin, miten napanuora kuuluu leikata, sillä jos olisin tehnyt sen väärin, se olisi ollut vaarallista. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä tehdä, mutta luulen, että vaistoni ottivat ohjat, nainen sanoo.

Yllätyksenä tullut äitiys on sujunut Charlotten mukaan hyvin ja hän kiittää siitä erityisesti perhettään:

– Perheeni on tukenut minua todella paljon. He ovat hartaita katolilaisia ja heille Elias on ihme. Isoäitini sanoo hänen olevan pieni enkeli.

Lähde: Metro UK

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!