Oho
Katso videot!

Bulgarialaisnainen teki radikaalin ulkonäkömuutoksen - kolminkertaisti huulensa: Näytän kauniimmalta!

23.09.2019 21:56

Bulgarialaisen Andrea Emilova Ivanovan haaveena ovat muhkeat huulet. Sofiasta kotoisin oleva 22-vuotias nainen onkin ehtinyt käyttää täyteaineisiin tuhansia euroja, ja hänen huuliaan on suurennettu peräti 15 kertaa.

Andrea kertoo halunneensa suuret huulet aina. Hän on vieraillut kymmenillä klinikoilla ja kokeillut "melkein kaikkia täyteaineita". Andrea, jonka huulet ovat ehtineet kolminkertaistua, sanoo operaatioiden parantaneen hänen itsetuntoaan ja kehonkuvaansa.

– Pidän huulistani enemmän nyt kuin ennen, ja olen erittäin tyytyväinen niihin, koska näytän kauniimmalta suurempien huulten kanssa. Bulgariassa tämä on nyt muodikasta, hän vakuuttaa.

Katso myös: Puuma vai suorastaan sakaali? Tämä 83-vuotias kaunotar etsii nuoria rakastajia Tinderistä: Heillä riittää tarmoa!

Andrea, jolla on Instagramissa 15 000 seuraajaa, sanoo saavansa faneiltaan jatkuvasti ihailevia kommentteja ja jopa kosintoja. Hän tosin myöntää, että joukkoon mahtuu myös negatiivisia kommentteja.

– Saan päivittäin tuhansia kohteliaisuuksia koskien huuliani, asujani ja tyyliäni. Saan sekä positiivista että negatiivista palautetta, mutta naiset kirjoittavat suurimman osan kielteisistä kommenteista.

Andrea tietää, että ihmisillä on erilaisia näkemyksiä kauneudesta, ja hänen mukaansa on tärkeää olla tuomitsematta muiden valintoja.

– Olen avarakatseinen, ja mielestäni ihmisten pitäisi saada vapaasti valita, mikä tarkoittaa heille suurta, suurempaa, tai liian suurta. Minulla ei ole rajoja.

Daily Mailin kysyessä Andrealta, haluaisiko hän maailman muhkeimmat huulet, hän vastaa: 

– Kyllä, miksipä ei?

Lähde: Daily Mail

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Jussi kertoo kaiken jäätävästä välirikostaan sinkku-Inkkuun - näin rumaksi tilanne äityi kuvausten jälkeen!

BB-Valvomo: Artun ja Ellan lemmenleikit näytettiin kaikelle kansalle – keskusteli asioista perheensä kanssa: ”Kaikkihan tietävät, mitä siellä on tapahtunut”

Katso video!

Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!