Oho

Brittinainen käytti tuhansia euroja "täydellisiin rintoihin" - toivoo kuudennen leikkauksen pelastavan "epämuodostuneen" lopputuloksen!

31.01.2020 18:01

Brittinainen, joka unelmoi "täydellisistä rinnoista", käytti plastiikkakirurgiaan 16 000 euroa. Nyt, viisi leikkausta myöhemmin, hän sanoo rintojensa olevan epämuodostuneet.

Lontoossa asuva Jayla Cevik meni ensimmäiseen leikkaukseensa vuonna 2018. Toimenpide tehtiin turkkilaisella Estetik International -klinikalla, jonka Cevik löysi Instagramista. Valitettavasti toiseen implanttiin tuli reikä, ja rintaan muodostui kapseli. Hän palasi samaiselle klinikalle korjauttamaan tilanteen. Tällä kertaa tuloksena olivat erikokokoiset rinnat. 

– Näytin hirviöltä. Oikea rintani oli DD, vasen oli B. Se oli naurettavaa, Cevik kertoo Daily Mailin haastattelussa.

Nyt 21-vuotias Cevik on käynyt yhteensä viidessä leikkauksessa, eikä hän ole edelleenkään tyytyväinen rintoihinsa. Hän sanoo, etteivät brittiläiset plastiikkakirurgit suostu kajoamaan hänen rintoihinsa, koska he pelkäävät maineensa menettämistä.

– Halusin täydelliset rinnat, mutta sain päinvastaista... Arvet ovat kauheat, nännit eivät ole kohdillaan, eikä niiden koko ole missään suhteessa, Cevik luettelee.

Kovat ulkonäköpaineet

Cevik sanoo itsetuntonsa vajonneen epäonnistuneiden leikkauksien myötä niin alas, että hän tarvitsi masennuslääkkeitä selvitäkseen. Hänen parisuhteensa ei kestänyt vastoinkäymisiä. Kaikesta huolimatta hän aikoo suunnata jälleen veitsen alle, sillä ulkonäköpaineet ovat kovat.

– Minun sukupolveni haluaa leikkauksia ja näyttää hyvältä. Yritän aina pysyä ajan tasalla ottamalla täyteaineita ja Botoxia. Haluan näyttää hyvältä, ja leikkaus on riski, jonka olen valmis ottamaan. Edes tämän kauhean koettelemuksen jälkeen en olisi valmis luopumaan implanteista. 

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!