Oho

Britannian "ensimmäiset homoisät" erosivat: Barrie rakastui tyttären exään!

19.11.2019 22:08

Ison-Britannian “ensimmäisten homoisien” suhde tullut päätökseen 32 vuoden jälkeen. Syynä on, että toinen heistä rakastui heidän tyttärensä entiseen poikaystävään. Tony ja Barrie Drewitt-Barlow olivat Englannin ensimmäinen samaa sukupuolta oleva pariskunta, joka sai lapsen sijaissynnyttäjän avulla. Nyt Barrie, 50, on rakastunut puolta nuorempaan Scott Hutchisoniin, joka sattuu myös olemaan hänen 19-vuotiaan Saffron-tyttärensä entinen poikaystävä.

- Minusta tuntuu tyhmältä, että vielä tässä iässä minulle syntyy tällaisia tunteita jotakuta muuta kuin Tonya kohtaan... Kyse ei ole keski-iän kriisistä. Jos minulla olisi sellainen, olisin ostanut itselleni Porsche 911:n. Tämä on todellista, Barrie vakuuttaa The Sunille.

Vanhemmuuden paineet, julkisuus ja Tonyn heikentynyt terveys vaativat veronsa ja pari on jo vuosia nukkunut eri makuuhuoneissa.

- Kun sitä oli jatkunut kolme tai neljä vuotta, luisuimme platoniseen suhteeseen, Barrie sanoo.

Tapailua salassa

Barrie ja Scott ovat olleet tapailleet toisiaan salaa yhdeksän kuukauden ajan. Nyt he suunnittelevat avioliittoa, kunhan Barrien ja Scottin avioero astuu voimaan. Uskomatonta kyllä, Tony, sekä Saffron ja parin neljä muuta lasta ovat antaneet suhteelle siunauksensa. Itse asiassa, he kaikki asuvat tällä hetkellä yhdessä perheen kartanossa Floridassa. Barrie myöntää, että heidän perheensä on "hyvin 2000-lukulainen", mutta vakuuttaa, että kaikki ovat onnellisia.

- Lapsemme ovat edelleen osa vakaata järjestelyä, verrattuna moniin muihin perheisiin. Nyt isällä vain sattuu olemaan uusi mies ja me olemme jälleen yhden henkilön verran isompi, onnellinen perhe.

Lähde: The Sun

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!