Oho

Bridezilla vaati vieraitaan ottamaan lääkkeitä hääpäivän takia!

01.05.2018 19:31

Mumsnet on Iso-Britannian vastine Vauva.fi-sivustolle ja sen keskustelupalstoilta löytyy välillä todellisia aarteita. Tuorein niistä on tarina todellisesta bridezillasta, joka käski häävieraitaan ottamaan lääkkeitä, jotta hänen hääpäivänsä ei menisi pilalle.

Nimimerkki OohMavis jakoi sivulla tarinan naisesta, joka pyysi vieraita varautumaan elämänsä suurimpaan päivään lääkityksellä. Hääkutsuun oli kirjoitettu, että vieraiden tulisi nauttia hääpäivän aamuna Piriton-allergialääkettä.

– Siitepölyä on paljon, ja viimeinen asia, mitä kaipaan, on aivastelu seremonian aikana, huomaavainen morsian kirjoitti kutsussa.

Yksi hänen vieraistaan ​​oli siinä määrin hämmentynyt kehotuksesta, että hän jakoi sen Mumsnetissä kuullakseen, mitä ihmiset kehotuksesta ajattelivat.

– En osaa päättää, onko kohtuutonta pyytää vieraitasi lääkitsemään itseään, jotta he eivät aivastelisi, hän pohtii.

Tarina on jakanut kommentoijien mielipiteet. Osan mielestä pyyntö on kohtuullinen, kun taas toisten mielestä kyseessä on varsin itsekäs idea, mutta lähes kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että pyyntö on ennen kaikkea huvittava. 

– Vau. Hän on Bridezilla, tiivisti yksi kommentoija.

– Olen hämmilläni, sillä pidän tätä järkevänä, mutta myös huvittavana. Kuka kirjoittaisi sen kutsuunsa, pähkäili toinen. 

Kolmas kommentoija kiinnitti huomiota eri seikkaan:


– Omistavatko he kyseisen antihistamiini-merkin osakkeita?

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!