Hyppää pääsisältöön
Morsiamet osaavat olla vaativia.

Bridezilla vaati morsiusneidoille värillisiä piilolinssejä!

Täydellisyyteen pyrkivillä morsiamilla on tiukkoja vaatimuksia paitsi hääjuhlien, myös vieraiden suhteen. Ei ole ennenkuulumatonta, että morsian sääntelee morsiusneitojensa ulkonäköä aina hiuksia ja meikkiä myöden. Eräs morsian vei asian vielä astetta pidemmälle vaatimalla morsiusneidoilleen värillisiä piilolinssejä.

Facebookissa kerrotaan morsiamesta, joka halusi sinisilmäisten morsiusneitojensa laittavan hääpäivänä silmiinsä värilliset piilolinssit. Syy tähän oli, ettei nainen halunnut morsiusneitojensa luonnollisten silmien "kalskahtavan" häiden värimaailman kanssa.

– Annan heille mahdollisuuden valita minkä tahansa muun värin, jopa rikkaan kullanruskean, kuten minun silmäni, sillä en pelkää, että he jättävät minut varjoonsa, anonyymi morsian järkeilee:

– Minusta siniset silmät ovat ristiriidassa yhden häävärien, chartreusen, kanssa.

"Heikko tekosyy"

Somessa morsiamen idea on teilattu aika lailla yksimielisesti.

– Kuvittele, jos olisit sellainen bridezilla, jonka mielestä morsiusneitojen luonnollinen silmien väri kalskahtaa värimaailmasi kanssa, yksi henkilö naureskeli.

– Mikset vain sano sitä ääneen: Olen pahoillani, et voi osallistua häihini, koska silmäsi ovat väärän väriset, eräs kommentoija tiivisti.

– Pelkästään se, että hän väittää, ettei hän pelkää jäädä sinisilmäisten varjoon tarkoittaa, että hän pelkää jäävänsä sinisilmäisten tyttöjen varjoon. Värimaailman kalskahtaminen on heikko tekosyy. Nainen kaipaisi hieman itsetuntoa, yksi kommentti kuului.

Lähde: Fox News


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!