Hyppää pääsisältöön
McDonald's kehitti kultaisen Bic Macin.

Bic Mac-fanien päiväuni: McDonald's julkisti 10 000 euron Bling Macin!

Jotkut sanovat, että ystävänpäivä on mainostajien keksimä juhla. Samoin tuntuu uskovan McDonald's, joka on keksinyt melkoisen kampanjan keskiviikkoisen ystävänpäivän (14.2.) kunniaksi. Pikaruokaketju tarjoaa nimittäin yhdelle onnekkaalle asiakkaalleen noin 10 000 euron arvoisen hampurilaisen.

Kyseessä ei suinkaan ole syötävä hampurilainen, vaan hulppea, 18 karaatin kullasta valmistettu sormussetti, joka kantaa osuvasti nimeä Bling Mac. Sen on suunnitellut korusuunnittelija Nadine Ghosn. Ylimmäiseen sämpyläsormukseen on upotettu timantteja, kun taas kahta naudanlihapihviä symboloivat shampanjan sävyiset kivet.Tsavoriitit ajavat salaatin ja suolakurkkujen asemaa, ja oranssit safiirit vastaavat Bic Macin kuuluisaa kastiketta.

–  Tee tästä ystävänpäivästä unohtumaton, mainoksessa todetaan:

– Tämä sormus on suunniteltu osoittamaan, miten suuri on rakkautesi Bic Macia kohtaan.

Mikä parasta, upeasta Bling Macista ei tarvitse maksaa penniäkään. Fanien ei tarvitse muuta kuin julistaa rakkautensa kuuluisaa hampurilaista kohtaan Twitterissä aihetunnisteella #BlingMacContest. Jaossa on yksi ainoa sormus. Ghosn muuttaa sormuksen voittajan sormeen sopivaksi. Kilpailu on käynnissä ystävänpäivään asti.

Lähde: Instagram


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!