Hyppää pääsisältöön

Avio-onnea matelijatilalla - tällä pariskunnalla on 32 vuoden ikäero!

Kun Tom Crutchfield tapasi nykyisen vaimonsa Staceyn, hän yritti pysytellä erossa naisesta, vaikka vetovoima heidän välillään oli kiistämätön. Crutchfield yritti taistella tunteitaan vastaan, sillä Stacey oli tuolloin vasta 33 ja hän itse 66-vuotias. 

Stacey, entinen lääkäri, halusi uuden uran ja tuli töihin Tomin matelijatilalle Floridaan. Vaikka Tom tiesi, että Stacey oli liian nuori, heidän ystävyytensä kehittyi romanssiksi. Neljä vuotta myöhemmin he olivat naimsissa. Heidän 32 vuoden ikäeronsa herättää huomiota ulkopuolisissa, mutta paria itseään se ei enää häiritse.

- Ensin jarruttelimme ikäeron takia, mutta me todella nautimme toistemme seurasta. Meillä alkoi olla tunteita toisiamme kohtaan jo jonkin ajan jälkeen ihmettelimme, että miksi taistella niitä vastaan, Stacey sanoo.

Ikäero mietitytti läheisiä

Pikkuhiljaa myös heidän lähipiirinsä on alkanut hyväksyä suhteen. Se oli aluksi vaikeaa, etenkin Staceyn vanhemmille, jotka ovat molemmat Tomia nuorempia. Myös Tomin vanhin tytär, joka on 11 vuotta Staceyta vanhempi, sai totutella uuteen äitipuoleen. Sivullisilta pari kuulee yhä kommentteja ja moni luulee heitä isäksi ja tyttäreksi, tai jopa isoisäksi ja lapsenlapseksi.

- Minulla on särkyjä ja kipuja. Minulla on sydänsairaus, joten tiedän, ettei meillä ole niin paljon yhteistä aikaa kuin joillakin muilla, mutta aiomme ottaa siitä kaiken irti, Tom vakuuttaa Barcroft TV:n videolla

- On vain yksi tapa elää ja se on päivä kerrallaan. En pelkää kuolemaa. Pelkään, etten elä tarpeeksi ollessani hengissä.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!