Oho
Manuaalivaihteisto hämmensi autovarkaan.

Autovaras jäi kiinni, koska ei osannut ajaa manuaalivaihteilla!

10.03.2017 19:00

Clevelandissa autovaras jäi kiinni, koska hän ei osannut ajaa manuaalivaihteilla.

18-vuotias Damari Wayne varasti aseella uhaten kolme autoa 10 vuorokauden sisällä helmikuussa. Poliisi pidätti Waynen 12. helmikuuta, mutta tämä vapautui maksettuaan takuusummansa.

Vapauduttuaan Wayne ja hänen 15-vuotias rikoskumppaninsa varastivat kaksi uutta autoa. Ensin miehet veivät naispuoliselta uhrilta tämän Jeep Cherokeen ja käsilaukun. Myöhemmin teini-ikäinen uhkasi 23-vuotiasta miestä, joka ajoi Ford Mustangia.

Tässä vaiheessa asiat kuitenkin mutkistuivat, sillä Wayne huomasi autossa olevan manuaalivaihteisto. Wayne, sen paremmin kuin hänen rikoskumppaninsakaan, eivät osanneet ajaa manuaalivaihteilla.

Puhelin johti jäljille

He käskivät varastetun auton omistajaa selittämään heille, kuinka vaihteet toimivat, mutta rikoksesta ei lopulta tullut mitään. Pian varkaat päättivät paeta jalan, mukanaan uhrinsa matkapuhelin.

Viranomaisten onnistui jäljittää parivaljakko varastetun puhelimen avulla läheiselle rautatieasemalle, josta heidät pidätettiin. Tekijöillä oli kiinni ottettaessa hallussaan avaimet sekä Mustangiin että Jeeppiin, sekä Mustangin omistajan puhelin.

Waynea syytetään nyt kolmesta törkeästä ryöstöstä.

Lähde: The Huffington Post

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!