Oho

Asianajaja joutui oudon häirikön uhriksi - lähettelee satoja pizzoja!

17.02.2018 19:43

Stalkkereita pidetään yleensä pelottavina, mutta saksalaisella asianajalla on häiriköijä, josta moni olisi kateellinen. Guido Grollea pommitetaan sadoilla pizzalähetyksillä.

Vaikka Grolle pitää pizzasta, sanoo hän häiriköinnin äityneen niin vakavaksi, ettei hän pysty enää tekemään töitään. Viimeisen parin viikon aikana hänelle on toimitettu jo yli sata pizzaa. Hänen mukaansa pizzakuskit ohittavat usein toisensa käytävässä, kun he tuovat pizzatoimituksia toimistolle. Hän sanoo, että pizzoja saapuu ympäri vuorokauden. 

Muutamat pizzeriat ovat jo perillä asiasta ja ovat pyytäneet Grollea soittamaan vahvistuksen, mikäli hän todella tilaa pizzaa itse. Tämä ei kuitenkaan ole hidastanut häirikköä. Pizzerioiden kieltäydyttyä toimituksista, Grolle on alkanut saada toimistolleen sushia ja kreikkalaista ruokaa.

Grolle sanoo joutuvansa sulkemaan työpuhelimensa ja suodattamaan sähköpostinsa, jotta hän selviää työpäivästään. Hän on tehnyt asiasta ilmoituksen poliisille. Poliisin mukaan rikoksentekijän motiivi on toistaiseksi täysi arvoitus, sillä tämä ei hyödy teostaan taloudellisesti tai aineellisesti. Viranomaiset tutkivat asiaa parhaillaan. 

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!