Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Kolumbialainen mies haluaa kasvoistaan pääkallon.

Apua! Mies haluaa kasvojensa näyttävän pääkallolta - poistatti nenänsä! Nämä kuvat eivät sovellu herkille!

22-vuotias Eric Yeiner Hincapie Ramirez haluaa kasvojensa näyttävän pääkallolta. Saavuttaakseen tavoitteensa, kolumbialainen mies on viimeisten kahden vuoden aikana leikannut pois nenänsä ja korvansa, sekä tatuoinut silmänsä mustiksi.

Eric sanoo rakastaneensa kalloja lapsesta saakka. Hän ei kuitenkaan aloittanut kehonsa muokkaamista ennen kuin äitinsä kuoltua, sillä tämä ei olisi hyväksynyt poikansa puuhia.

Ensimmäisenä Eric poistatti osan nenästään ja leikkasi korvanlehtensä. Sen jäkeen hän halkaisi kielensä ja tatuoi sen siniharmaaksi. Seuraavaksi hän tatuoi suuret mustat rinkulat silmiensä ympärille, ja suuret hampaat varjoineen huuliensa ympärille. Hiukset oli hän ajeli irokeesiksi, jotta pään alueen tatuoinnit pääsisivät oikeuksiinsa.

Eric julkaisee uusista operaatioista ja tatuoinneista säännöllisesti kuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa. Ei liene yllätys, että hänen ulkonäkönsä on saanut myös kritiikkiä.

– Kehonmuokkaus onhenkilökohtainen päätös, eikä sitä pidä tuomita, vastaa Eric:

– Se on sama kuin tuomitsisit naisia rinta- tai pakaraimplanttien ottamisesta.

 

A post shared by кαlα¢αsкυll (@kalacaskull) on

Eric sanoo, että tähän saakka tehdyt toimenpiteet ovat olleet hänelle "unelmien täyttymys". Hänen matkansa "eläväksi pääkalloksi" ei kuitenkaan ole vielä valmis. 

 

A post shared by кαlα¢αsкυll (@kalacaskull) on

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press ja instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!