Oho

Apina löi pikkutyttöä naamaan - sokeeraava video leviää verkossa!

15.07.2018 22:15

Verkossa leviää parhaillaan sokeeraava video, jossa apina lyö pikkutyttöä kasvoihin. Videolla näkyy, miten tyttö ja hänen äitinsä ruokkivat apinaa. Aluksi apina ottaa kaksikolta mielellään ruokaa vastaan. Seuraavaksi näyttää siltä, että nainen kiusoittelee apinaa herkulla, jolloin eläin polttaa kääminsä. Apina iskee tyttöä kasvoihin niin kovaa, että tämä lentää selälleen.

Tytön äiti ei ehdi reagoida tapahtumaan, joka on ohi yhtä nopeasti kuin se alkoikin. Videota on jaettu ahkerasti verkossa, jossa monet katsojat ovat puolustaneet apinan käytöstä.

– Miksi ihmiset eivät osaa luopua tuollaisesta asenteesta ja ruoalla kiusoittelusta. En hyväksy apinan toimintaa, mutta ymmärrän, miksi se käyttäytyi tuolla tavoin, kommentoi eräs videota YouTubessa.

– Hyvä apina. Ihmiset ovat ärsyttäviä - varsinkin pikkuiset, jatkoi toinen.

Videolta ei käy ilmi, missä äiti ja tytär ruokkivat apinaa. Tiettävästi tyttö, jonka henkilöllisyys ei ole tiedossa, ei kuitenkaan loukkaantunut vakavasti.

Lähde: The Sun

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi – nolostui tajuttuaan tilanteen: ”Pyysin nöyrästi anteeksi!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!