fbq
Oho
19.08.2019 12:33
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Huulipunasta nousi keskustelu.
Anteeksi mitä? Kanadalainen miesjuontaja vertasi huulipunaa erektioon!
Oho
19.08.2019 12:33
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Kanadalainen juontaja Stefan Molyneux julkaisi Twitterissä erikoisen viestin, jossa hän ihmetteli, miksi naisten huulipunan käyttö on hyväksyttyä työpaikalla, vaikka miesten ei suvaita saapuvan työpaikalle housun etumus pullottaen.

- Outoa. Tiesittekö, että naisten huulipuna simuloi seksuaalista kiihottumista? Voisitteko kuvitella miehen ilmestyvän kokoukseen jättiläismäinen, keinotekoinen seisokki housuissaan pullottaen? Silti huulipuna on täysin hyväksyttävä asia yritysmaailmassa.

Yllättävä kannanotto meni nopeasti viraaliksi. Twiittiä kommentoineiden mielestä Molyneuxin asian ydin jäi kuitenkin hämärän peittoon. Miehen vertauskuva onkin herättänyt somessa raivon sijaan lähinnä hämmennystä.

Mistä ihmeestä sinä puhut, eräs kommentoija tiivisti monien ajatukset.

Eihän tämä tee mitään järkeä, toinen komppasi.

Millainen on miesten huulipuna? Mikä on keinotekoinen seisokki, yksi hämmentynyt kommentoija kyseli.

Kaikkien mieleen pilkahtaa satunnaisia ​​outoja ajatuksia. Ei niitä ole pakko jakaa Twitterissä, yhdessä kommentissa neuvottiin.

Neuvoja 1950-luvun malliin

Freedomain Radion juontaja on aiemminkin kohdahduttanut tviiteillään. Kuun vaihteessa hän julkaisi tilillään viestin, jossa hän kehotti naisia keskittymään nuorena perheeseen ja murehtimaan työurasta vasta myöhemmin.

Lähde: Mirror

Tilaa Seiskan uutiskirje! »