Hyppää pääsisältöön

Amissi-Uberista tuli hitti pikkukaupungissa! Katso video!

Michiganilainen amissimies ei nähnyt mitään syytä, miksei myös hän voisi ansaita lisätienestejä Uberin kaltaisten kyytipalvelujen kautta. Tiukkoja uskonnollisia sääntöjä ja perinteitä noudattava mies ei toki omista autoa, mutta hevonen häneltä löytyy. "Amissi-Uberista" on sittemmin tullut hitti pienessä Colonin kaupungissa. 

Timothy Hochstedler tarjoaa kyytipalvelujaan 5 dollarin (4,30€) hinnalla. Asiakkaat pääsevät paikasta toiseen Hochstedlerin hevosen vetämissä vaunuissa. 

– Uber on siisti juttu. Joka vuosi nähdään jotain uutta, ja Uber on kuuma juuri nyt, joten meillä on amissi-Uber. Kuljetamme ihmiset aina heidän etuovelleen asti, Hochstedler kertoi uutislähteille.

Valtaosa Hochstedlerin asiakkaista on turisteja, mutta myös paikalliset käyttävät amissi-Uberia. Hochstedler, jonka palvelu ei todellisuudessa kuulu Uberiin, myöntää, että analogisessa kyytipalvelussa on omat haasteensa. Asiakkaat eivät luonnollisestikaan voi tilata amissi-Uberia puhelinsovelluksen kautta. Sen sijaan asiakkaiden on huikattava itselleen kyyti kadulta. Kilpailu ei kuitenkaan ole kovaa, sillä Uber ei toimi kaupungissa.

Lähde: UPI


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!