Oho

Älylaitteelle menetetty rakas - tällaista on olla Instagram-tähden aviomies: "Lopulta minä teen kaiken!"

23.04.2019 18:01

Instagram-tähtien elämä saattaa vaikuttaa hohdokkaalta, mutta kulissien takana totuus on usein toinen.

Täydelliseltä näyttävän elämän ylläpitämiseen kuluu paljon aikaa ja energiaa ja se heijastuu helposti somettajien yksityiselämään. Instagram-tähden kanssa naimisissa oleva mies paljastaa Redditissä, että elämä vaikuttajan kanssa on oikeastaan melko turhauttavaa.

- Haluan heti alkuun sanoa, että rakastan vaimoani. Menin hänen kanssaan naimisiin, koska hän on mahtava tyyppi.

- Kukaan ei kuitenkaan ole täydellinen, en myöskään minä. Minun valituksen aiheeni on hänen riippuvuutensa Instagramista. Viime vuonna hän teki itselleen fitness-Instagram-tilin. Se on ollut erittäin menestynyt.

Yksi Instagramin suosituimmista on Kendall Jenner (kuvitus)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@proactiv 🖤 #ad

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kaikki aika laitteella

Aviomiehen mukaan menestyksellä on kuitenkin hintansa. Nainen viettää kaikki päivän puhelimeen liimattuna. Silloin kun hän ei ole somessa, hän pyytää miestään ottamaan hänestä valokuvia Instagramiin.

- Hän istuu sohvalla joko julkaisemassa kuvia, vastaamassa kysymyksiin tai laittamassa treenivideoita Insta-tarinoihinsa. Se vie hänen kaiken aikansa ja jos pyydän häntä vaikkapa kattamaan pöydän sillä välin, kun minä laitan ruokaa, hän vastaa "kyllä", mutta ei tee sitä. Lopulta minä teen kaiken, mies tilittää.

Miehen mukaan vaimo viettää illallisen puhelimessa, samoin yhteisen televisiohetken. Hän tuijottaa puhelinta vielä illalla sängyssäkin.

Sommer Ray on erittäin suosittu Instagramissa (kuvitus)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

how do you like your coffee? ☀️

A post shared by Sommer Ray (@sommerray) on

Kun mies pyytää vaimoaan laskemaan puhelimen alas, tämä suuttuu siitä, ettei mies tue häntä ja hänen uraansa. Mies kysyikin Redditin käyttäjiltä, olivatko hänen pyyntönsä todella kohtuuttomia. Valtaosa kommentoijista ymmärsi miehen ahdingon.

- Hänen työnsä ei voi olla koko hänen elämänsä... Hänen täytyy oppia tasapainottamaan avioliitto muiden tärkeiden asioiden kanssa.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!