Hyppää pääsisältöön
Poliisi tutkii tahrittuja huiluja.

Alaikäisten oppilaiden huilut tahrittiin spermalla!

Yksi voittoa tavoittelemattoman Flutes Around the World-ryhmän jäsenistä on pidätetty. Henkilön uskotaan tahrineen alaikäisten soittajien huiluja siemennesteellä.

Neljäs- viides- ja kuudesluokkalaiset oppilaat ovat todennäköisesti esiintyneet tietämättään siemennestettä sisältävien huilujen kanssa Kaliforniassa. Lukuisien koulujen vanhemmat ovat esittäneet valituksia, joiden mukaan heideän lapsilleen annetut instrumentit olisi tahrittu. Instrumentit oli annettu lapsille kouluista musiikkiesityksiä varten.

– Esiintyjä jakaa oppilaille musiikkitunneilla huilujen kaltaisia PVC- tai bambuputkia, ja väite kuuluu, että hän olisi saastuttanut osan näistä instrumenteista siemennesteellään, sanoi Saugus Union-koulupiirin päällikkö Joan Lucid.

Los Angelesin koulut toimivat parhaillaan yhteistyössä tutkijoiden kanssa tapauksessa, johon uskotaan liittyvän "sopimatonta seksuaalista käyttäytymistä". Jopa 13 koulun oppilaiden arvellaan joutuneen teon uhreiksi. Koulut ovat pyytäneet vanhempia lähettämään huiluja takaisin, jotta poliisi voi tutkia instrumentit.

Flutes Across the World on esiintynyt monissa paikallisissa kouluissa. Järjestön muusikot "eivät ole koskaan yksin lasten kanssa" Orange Countyn koulujen edustaja, Chantel Uchida, rauhoittelee.

– Olemme järkyttyneitä ja tämä on kuvottavaa, Uchida painottaa kuitenkin.

Lähde: Cosmopolitan


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!