Oho
Katso kuva!
Ross oli rakastettu tv-hahmo.

Ajautuiko Frendien Ross pahoille teille? Fanit ilmiantoivat poliisille!

25.10.2018 14:01

Ross Geller on kaikille 90-luvulla kasvaneille tuttu nimi. David Schwimmerin esittämä Frendit-hahmo on olennainen osa televisiohistoriaa. Sarjan päätyttyä yleisön rakastama Ross vaikuttaisi kuitenkin ajautuneen pahoille teille. Blackpoolin poliisi julkaisi Facebookissa kuvan varkaasta, joka muistuttaa erehdyttävästi sitcom-sarjan hahmoa. Poliisi toivoi yleisöltä vihjeitä varkaudesta epäillyn miehen henkilöllisyydestä, ja vihjeitähän tulvi oikein kunnolla.

Frendit-fanit eivät voineet olla huomaamatta ravintolavarkaan ja Rossin yhdennäköisyyttä. Poliisin somejulkaisu sai nopeasti 111 000 kommenttia, joista valtaosa liittyi Frendeihin. Moni keksi kommenteissaan sanaleikkejä ja viittauksia sarjan tunnusmusiikkina toimineeseen, The Rembrandtsin I’ll Be There For You -kappaleeseen.

– His jobs a joke, he’s broke, his love life’s DOA, no wonder he’s resorted to stealing, kommentoi Clare Fisher.

– When it hasn’t been your day, week, month or even your year, jatkoi Cat Vennessa.

– I heard his getaway driver was stuck in 2nd gear, kuului Chris Allenin kommentti.

– You would think someone would be there for him when the rain starts to fall, kirjoitti John Jones.

Frendeihin liittyviä kommentteja tuli niin paljon, että Blackpoolin poliisi joutui rauhoittelemaan kansalaisia. Viranomaiset sanoivat tarkistaneensa, että näyttelijä oli Yhdysvalloissa rikoksen tekohetkellä 20. syyskuuta:

– Kiitos kaikille nopeista vastauksista. Olemme tutkineet asiaa perusteellisesti ja voimme vahvistaa, että David Schwimmer oli Amerikassa tuona päivänä. 

Lähde: Metro UK

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: all over press ja facebook

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!