Oho

Äiti piti poikansa kuristaneen käärmeen!

26.01.2018 18:30

31-vuotias Dan Brandon löydettiin kuolleena kotoaan viime vuoden elokuussa. Kuolinsyyksi epäillään, että miehen lemmikkikäärme kuristi hänet. Viranomaisten mukaan Tiny-niminen, noin kaksi- ja puolimetrinen pyton todennäköisesti kuristi Brandonin kuoliaaksi. Mies piti kotonaan yhteensä 10 käärmettä ja 12 tarantellaa.

Danin kuoleman jälkeen lemmikeistä on huolehtinut hänen äitinsä, Babs. Babs päätti pitää myös pytonin, joka tappoi hänen poikansa. Babs uskoo Tinyn rakastaneen Dania. Babs uskoo vakaasti, että Tiny tukahdutti Danin vahingossa, "osoittaessaan tälle hellyyttä".

– Tiny oli hänen vauvansa, ja se rakasti häntä. Se saattoi olla temperamenttinen... mutta se ei koskaan kokenut poikaani uhaksi, sillä hän rakasti sitä, Babs sanoo.

Kuolinsyyntutkijan mukaan on selvää, että Tiny oli Danin kanssa miehen kuolinhetkellä. Tapahtumien kulusta ei kuitenkaan ole täyttä varmuutta.

– Jossakin vaiheessa se joko tarttui hänestä yllättäen kiinni, tai se sai hänet kompastumaan, tai jotakin vastaavaa, arvioi kuolinsyytutkija Andrew Bradley:

– Tiny liittyy Danin kuolemaan, mutta se ei tarkoita, että kyse olisi välttämättä aggressiivisuudesta. Tämä on saattanut myös osoittaa kiintymystään.  

Lähde: The Sun

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!