Oho

Äidillä matalat odotukset poikansa avioliitosta - löi erosta vetoa häissä!

30.08.2017 19:18

Häiden kuuluisi perinteisesti olla parin yhteisen elämän onnellisin päivä. Kaikki häät eivät kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, ja pahimmillaan katastrofaaliset juhlat enteilevät jo eroa. Redditissä hääparit ja heidän vieraansa intoutuivat jakamaan kauhutarinoita häistä, joiden jälkeen suhde oli tuhoon tuomittu.

Nykyään, kun suunnilleen puolet liitoista päättyy eroon, ei ole harvinaista, että häävieraden joukosta löytyy muutama epäilevä sielu. Harvinaisempaa on kuitenkin, että tämä epäilijä on sulhasen äiti. Ja vielä harvinaisempaa on, että tämä lyö asiasta näyttävästi vetoa jo häissä. Sellaisen kohtalon kuitenkin koki  eräs hääpari, jonka tarina kerrottiin sivustolla. 

– Sulhanen näytti olevan humalassa, ja morsian uskomattoman vihainen, kuvailee painajaishäitä todistanut destinydivided:

– Eräs nainen kulki vastaanoton aikana keräämässä vetoja siitä, koska pari eroaa. Sain myöhemmin selville, että hän oli sulhasen äiti.

Onneksi tämä pari ei kuitenkaan ole ainoa, jonka häät ovat olleet huono aloitus avioliitolle. Myös muut jakoivat ketjussa toinen toistaan kammottavampia hääkokemuksiaan.

– Sulhasen salarakas sai kuulla miehen olevan menossa naimisiin, ja hän ilmestyi häihin, käveli estradille kesken tahdon-osion ja löi sulhasta kasvoihin, muistelee jennagraham2012.

– Morsian muistutti sulhasta minun kuulteni noin 10 000 kertaa siitä, ettei hän halunnut tämän työntävän kakkupalaa hänen kasvoihinsa, ja jos niin kävisi, olisi heillä iso ongelma. Niinpä mies työnsi kakun hänen kasvoihinsa. Nainen mitätöi liiton, muistelee kolmas keskusteluun osaa ottanut. 

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!