Katso videot!

9-vuotias haastaa Donald Trumpin kuukauden vegaanidieetille - täkynä miljoona dollaria veteraanien hyväksi!

Oho | 02.12.2019 15:27

Floridalainen nelosluokkalainen on tehnyt Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpille houkuttelevan tarjouksen. 9-vuotias Evan lupaa lahjoittaa miljoona dollaria (noin 908 000 euroa) Yhdysvaltain veteraaneille, mikäli presidentti osallistuu Go Vegan-haasteeseen tammikuussa.

Evan, joka on nuoresta iästään huolimatta vakaumuksellinen vegaani ja eläinaktivisti, esitti tarjouksensa Million Dollar Vegan-kampanjan YouTube-sivulla.  

- Haluamme tehdä USA:sta jälleen terveen. Kasvipohjainen ruokavalio on loistava tapa päästä alkuun. Veteraanimme saavat miljoona dollaria ja sinä saat syödä erinomaista vegaaniruokaa. Herra presidentti, teemmekö diilin?

Koululainen sanoo valinneensa haasteen kohteeksi juuri presidentin, koska hänellä on vaikutusvaltaa.

- Jos ihmiset näkevät hänen tekevän niin, sana leviää ja monet kiinnostuvat itsekin kokeilemaan. 

Lihanhimoinen presidentti

Evan on tietää, että presidentti Trump rakastaa pihvejä ja hampurilaisia. Hän kuitenkin luottaa siihen, että presidentti kykenee pidättäytymään lempiruoistaan kuukauden ajan hyvän tarkoituksen vuoksi.

- Uskon, että Trump todella välittää veteraaneistamme, sillä he ovat taistelleet ja taistelevat yhä maamme puolesta.

Evan ei tietenkään kaiva rahoja omasta taskustaan. Million Dollar Vegan on aiemmin tänä vuonna haastanut muun muassa paavi Franciscuksen kokeilemaan kasvispohjaista ruokavalioa. Järjestö on luvannut maksaa rahat tunnin sisällä, mikäli presidentti ottaa haasteen vastaan. 

New York PostYouTube

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

Kimmo Vehviläinen järkyttyi Kerttu Rissasen kohtelusta Selviytyjät Suomessa – vertasi teurastukseen: ”Kertun kohtelu on sitä luokkaa”

Juha Mieto asuu Petteri-poikansa kanssa saman katon alla: Olen erinomainen isä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!