Oho
Katso videot!

80-vuotias isoäiti haluaa naimisiin egyptiläisen toyboynsa kanssa - pyytää Boris Johnsonilta apua!

09.02.2020 10:31

Brittiläinen isoäiti Iris Jones nousi julkisuuteen, kun hän esiintyi This Morning -ohjelmassa, jossa hän kertoi rakastuneensa 45 vuotta nuorempaan egyptiläiskomistukseen. 80-vuotias Iris tapasi 35-vuotiaan Mohamed Ahmed Irbrihamin netissä, ja pian hän matkusti Kairoon tapaamaan miestä, jota hän kuvailee adonikseksi.

Iris paljasti, että ensimmäisenä yhteisenä yönään Mohamed käyttivät ensimmäisenä yhteisenä yönään "tuubillisen KY-liukastinta".

– En voinut kävellä seuraavana päivänä, Iris täräytti juontajille.

Salamarakkaus eteni nopeasti, ja Mohamed kosi jo viidentoista päivän kuluttua. Heidän matkassaan on vain yksi mutka: pari ei voinut avioitua Egyptissä, koska Iris ei kyennyt esittämään tarvittavia todisteita siitä, että hänen edellinen avioliittonsa oli päättynyt eroon. Mohamed yritti matkustaa rakkaansa luokse Isoon-Britanniaan, mutta hänelle ei myönnetty viisumia.

Boris Johnson mukaan soppaan

Iris vetoaa nyt pääministeri Boris Johnsoniin, jotta tämä auttaisi rakastavaisia. Iris toivoo Johnsonin ymmärtävän heidän tilanteensa, koska Johnsonilla itsellään on "nuori tyttöystävä". Johnsonin puoliso Carrie Symonds on tätä 24 vuotta nuorempi.

– Kirjoitin Borikselle, koska olen epätoivoinen. Sanoin: "Boris, olemme kaksi ihmistä, jotka ovat rakastuneita toisiinsa, ja haluamme olla yhdessä", Iris kertoi Metro.co.uk -sivuston mukaan.

Iris paljasti harkinneensa myös kuningattarelle kirjoittamista, mutta arveli, että tällä on "tarpeeksi tekemistä Harryn, Meghanin ja Andrew'n kanssa". 

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin Aki Samuli suhtautuu tulevaisuuteensa - näistä asioista hän haaveilee!

Romugrilli: ”Lauri Tähkä – yritystä laulaa, mutta on se aika toivotonta” – Romutransu Markus Kuotesaho lyttää suomalaiset supertähdet!

Katso video!

Tällaista on suomalaisen pornovideon kuvauksissa: venezuelalaistähti sai Mr. Lotharin innostumaan – K18-video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!