Oho
Mies syttyi tuleen kadulla.

70-vuotias mies syttyi mystisesti tuleen keskellä katua!

22.12.2017 20:15

70-vuotias John Nolan kuoli, kun hän syttyi tuleen kävellessään Lontoon kaduilla.

Mystinen kuolema tapahtui tämän vuoden syyskuussa. Palomiehet vastasivat 17. syyskuuta hätäkutsuun, jonka mukaan kadulla oli  "palava mies". Palomiehet kuljettivat pahoin loukkaantuneen Nolanin sairaalaan, jossa tämä myöhemmin menehtyi. Viranomaisten ei ole edelleen onnistunut selvittää tapahtumien kulkua. Nyt poliisi on vedonnut yleisöön, jotta eläkkeelle jääneen rakennustyöntekijän yhtäkkinen kuolema saataisiin ratkaistua. 

Asia on siirtynyt poliisin tutkintaan, mutta toistaiseksi johtolankoja ei juurikaan ole. Tapahtumapaikalta ei löytynyt mitään, mikä olisi selittänyt palon syttymisen tai leviämisen.

– Olemme puhuneet useiden todistajien kanssa, jotka näkivät Nolanin syttyvän tuleen, mutta on yhä selvittämättä, kuinka palo syttyi, kommentoi Damien Ait-Amer poliisista:

– Herra Nolan oli rakastettu yhteisön jäsen, eikä yksikään tiedustelumme ole tähän mennessä osoittanut, että hän olisi ollut osallisena minkäänlaisessa riidassa.

Mystinen tapaus on saanut ihmiset kysymään, voisiko kyseessä olla spontaani itsesyttyminen. Ilmiö on dokumentoitu joitakin kertoja ihmiskunnan historiassa. Journal of Forensic Medicine-lehdessä julkaistu tutkimus tarkasteli spontaaneja itsesyttymistapauksia kuluneelta vuosisadalta, ja havaitsi niissä kolme yhteistä tekijää. Ensinnäkin, vaikka ihmiskeho tuhoutuu, sen lähiympäristö säilyy lähes koskemattomana. Toiseksi, palolle ei tavallisesti ole näkyvää lähdettä, ja kolmanneksi, jotkin ruumiinosat ovat säilyneet vahingoitta, kun taas toiset ovat "palaneet tuhkaksi". Spontaaneja itsesyttymisiä on raportoitu alle 150 viimeisen 2 000 vuoden aikana.

Lähde: Men's Health

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!