Katso videot!
elle starnger

5-vuotiaan tytön äiti Elle, 31, tekee työkseen aikuisviihdettä ja strippaa: Olen parempi äiti seksityöni ansiosta - kuvat ja video!

Oho | 06.02.2018 15:01

Amerikkalainen Elle Stanger on 31-vuotias seksityöläinen, joka on ylpeä työstään. Elle on myös viisivuotiaan tytön äiti, joka strippauksen lisäksi on tehnyt omia aikuisviihdevideoitaan miehensä kanssa, kirjoittanut kirjan sekä pitää omaa seksiblogia ja nettisivuja. 

Elle viittaa itseensä usein epävirallisena alusvaateterapeuttina. Hän uskoo, että ura aikuisviihdealalla tekee hänestä paremman äidin. 

- Työni luonne on niin monimuotoinen. Strippaan kolmena iltana viikossa, olen tehnyt nettikameratyttönä töitä aina silloin tällöin, kirjoitan eroottisia novelleja ja myyn aikuisviihdettä, jota olen tehnyt mieheni kanssa.

elle

- Seksityöläisenä oleminen on tehnyt minusta paremman äidin, koska minulle on kehittynyt sen ansiosta voimakkaampi empatiakyky. Minulla on vastuu kasvattaa lapsi, joka on parempi maailmalle. Hän tulee olemaan paljon tietoisempi ympäröivästä maailmasta. 

Elle on kertonut tyttärelleen kolmevuotiaasta lähtien, että hän työskentelee tanssijana, keskustelee ihmisten kanssa ja heittää vitsejä rahasta. 

- Kun olen äiti, olen äiti. Kun olen aikuinen aikuisten työmaailmassa, nämä kaksi asiaa eivät kohtaa, Elle kertoo.

Kuuden ensimmäisen strippauskuukauden aikana Elle kertoo oppineensa enemmän ihmisistä kuin koskaan psykologin tunnilla.

Itse asiassa Ellellä on tutkinto kriminologiasta, mutta hän tunsi itsensä huomattavaksi kotoisammaksi seksityön parissa.
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!