Työkyvyttömäksi uskottu nainen voitti karateturnauksen.

46-vuotias huijasi vuosia olevansa työkyvytön ja eli valtion rahoilla - kärähti huijauksesta nololla tavalla: karate ja tupakointi paljastivat!

Oho | 28.10.2017 22:02

Britannialainen Claire Thomas on elänyt valtion tuella kuusi vuotta. Thomasin uskottiin olleen työkyvytön vaikean astman takia. Totuus kuitenkin tuli julki, kun hän voitti kultamitalin karatekilpailussa.

46-vuotias Thomas alkoi saada valtiontukea vuonna 2007, kun hänet julistettiin työkyvyttömäksi. Tuolloin nainen vakuutti kärsivänsä astmasta, diabeteksesta ja korkeasta verenpaineesta, joiden takia hän ei kyennyt edes kävelemään kunnolla. Vuonna 2013 uutisissa kuitenkin näkyi kuvia Thomasista, joka oli voittanut paikallisen karatekilpailun.

– 23. toukokuuta hänet nähtiin pukeutuneena karatevaatteisiin, polttamassa savuketta auton ikkunasta ja osallistumassa karate-kilpailuun Brockworthissa, sanoi syyttäjä Tim Hills oikeudessa

Thomasin kerrotaan käyneen karatessa 3-4 kertaa viikossa. Mustan vyön ansainnut nainen oli ehtinyt osallistua useisiin turnauksiin. Tutkijoiden mukaan Thomas nähtiin kävelemässä täysin tunneille ilman mitään ilmeisiä vaivoja.

Thomasin syytetään huijanneen tukia tekaistujen sairauksien perusteella. Naiselle ehdittiin maksaa tukia yli 80000 euroa. Etujen maksaminen on lopetettu toistaiseksi. Oikeudenkäynti jatkuu edelleen. Thomas on kiistänyt syytteet.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!