fbq
Oho
13.02.2018 19:50
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
29-vuotias neitsyt odottaa esikoistaan.
29-vuotias neitsyt on raskaana!
Oho
13.02.2018 19:50
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

29-vuotias Lauren on yhä neitsyt. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt häntä tulemasta raskaaksi.

Lauren kasvoi uskonnollisesta mennoniittayhteisössä Kanadassa. Hormonituotantoon vaikuttava hypopituitarismi tarkoitti, että Laurenin murrosikä alkoi hänen ikätovereistaan jäljessä. 

Vaikka Laurenilla oli kouluaikoina poikaystävä, ja hän on käynyt satunnaisilla treffeillä, hän ei ole koskaan tuntenut tarvetta harrastaa seksiä.

Päätti perustaa perheen

Netistä ei myöskään ole löytynyt Laurenille kiinnostavaa miestä. Niinpä Lauren tajusi, ettei hänen kannattaisi jäädä odottelemaan Sitä oikeaa. Ystävien ja lääkärien neuvojen vastaisesti Lauren päätti perustaa perheen epäsovinnaisin keinoin.

– Periaatteessa tämä on kuin näyttäisin keskisormea ihmisille, jotka kertoivat minulle, etten voisi perustaa perhettä, koska en ole naimisissa, hän myöntää:

–  Ei siitä ei ole avoimesti puhuttu. Ihmiset tietävät, että olen sinkku, ja saan lapsen. Mutta he eivät välttämättä ole tietoisia raskauden neitseellisyydestä.

Harkitsi yhden yön juttua

Luovuttajan sperman avulla raskaaksi tulleen Laurenin esikoisen laskettu aika on kesäkuussa. Hän odottaa innolla uutta rooliaan neitsytäitinä. Parisuhdetta tai seksiä hän ei juurikaan haikaile:

– Raskaana ollessani on ollut muutamia kertoja, jolloin minusta on tuntunut, että olisi ehkä mukavaa saada joku siihen hommaan... mennä ulos ja harrastaa seksiä. Joskus ajattelen, että saattaisin uteliaisuudesta kokeilla sattumanvaraista yhden yön juttua, mutta se tunne menee nopeasti ohi.

Itsetyydytys ei kiinnosta

Lauren sanoo kokeilleensa itsetyydytystä, mutta sekään ei ollut hänen juttunsa:

– Kokeilin sitä, enkä juurikaan pitänyt siitä. En ole tehnyt sitä uudestaan.

Lauren myöntää, ettei hän tiedä, muuttuuko hänen mielensä tulevaisuudessa. Toistaiseksi hän on kuitenkin onnellinen omillaan.

Lähde: Vice

Tilaa Seiskan uutiskirje! »