Oho
Katso kuva!
Naturisti luonnossa - kuvituskuva

27-vuotiaalle Kylelle vaatteet ovat epäluonnollinen asia: "Muu yhteiskunta ei hyväksy nudismia elämäntapana!"

16.05.2019 20:01

Kyle Durack on Kanadassa asuva näyttelijä ja tuottaja. Mies on kuin kuka tahansa 27-vuotias, paitsi että hän haluaa olla mahdollisimman paljon nakuna. Mies kertoo, että pelkkä vaatteiden ajattelu suorastaan karmii hänen selkäpiitään.

Oma tahto vs. maailma

Lapsena Kyle odotti, että hänen vanhempansa menivät nukkumaan, jotta hän saisi riisua vaatteensa. Nykyään hän tekee niin aina kun se on mahdollista. Töissä Kylen on yhä käytettävä vaatteita, mutta vapaalla hän viihtyy alasti, olipa hän muiden nudistien seurassa tai ei. Kyle sanoo, että ihmiset tottuvat hänen alastomuuteensa nopeasti.

- Olen aina rakastanut olla alasti, mutta tämä ei ole valintakysymys, Kyle kertoo. Hän ei yksinkertaisesti pidä vaatteita luonnollisena asiana itselleen.

- Jos menee liian kauan, etten voi olla alasti, ihoni alkaa kihelmöidä ja mieleni alkaa junnata paikoillaan, kehottaen minua ottamaan vaatteet pois. En voi ajatella muuta kuin turvallista paikkaa, jossa voin riisuutua.

Kun hän on alasti, Kyle sanoo voivansa jälleen rentoutua ja hengittää.

- Haluaisin olla alasti koko päivän myös kotini ulkopuolella, mutta yhteiskunta ei valitettavasti hyväksy nudismia soveliaana elämäntavapana, hän päivittelee, muistuttaen, että lain mukaan jokainen saa pukeutua miten ikinä haluaa:

- Mutta jos minun valintani on olla käyttämättä mitään vaatteita, minut voidaan pidättää. Jotain on pielessä tässä muka "vapaassa maassa".

Kyle on onneksi löytänyt paljon samanmielisiä nudisteja ja kokee, että muulla maailmalla olisi opittavaa nudistiyhteisöiltä:

- Siellä ei ole väliä minkä kokoinen olet. Body shaming on aina äärimmäisen paheksuttavaa. Uskon, että maailma kaipaisi hieman tällaista näkökulmaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MDWfeatures (@mdwfeatures) on

Lähde: Metro UK

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!