Oho

22-vuotias uimahyppääjä avautui seksihurjasteluistaan Rion olympialaisissa – hukkui kikkelikuviin: Minua kutsuttiin ”seiväshyppääjäksi!”

27.02.2019 19:28

Brasilialainen uimahyppääjä Ingrid Oliveira, 22, avautui hänen uransa tuhonneesta seksikohusta.

Kohu sai alkunsa kolme vuotta sitten, kun Ingrid harrasti seksiä meloja Pedro Goncalvesin kanssa Rion olympiakylässä. Huhujen mukaan Ingrid olisi häätänyt hyppyparinsa, tuolloin 17-vuotiaan Giovanna Pedroson heidän yhteisestä hotellihuoneestaan tunteja kestäneen seksisessionsa takia.

Giovanna ja Ingrid sijoittuivat olympialaisissa viimeiseksi, ja Giovanna katkaisi välinsä hyppytoveriinsa välittömästi.

Ingrid päätti rikkoa hiljaisuuden hänen uransa pahimpaan skandaaliin liittyen. Uimahyppääjän mukaan hän ei häätänyt ketään hotellihuoneesta.

- Vein Pedron hotellihuoneeseeni, mutta se ei tapahtunut omaa kilpailuani edeltävänä iltana tai ennen hänen kilpailupäiväänsä. Pedro ei viettänyt yötä kanssani, enkä häätänyt ketään huoneesta. Ihmiset eivät tiedä sitä, mutta olympialaisissa seksihurjastelu on täysin normaalia. Ihmisten olisi pitänyt nähdä kaikki ne kondomit, joita olympiakylässä jaettiin. Niitä oli jopa kahvilassa, eikä kondomit olleet siellä, jotta ihmiset voivat tehdä niistä ilmapalloja, Ingrid kertoi UOL Esposrte -sivustolle.

Lue myös: Uimahyppääjä Ingrid, 22, aiheutti haloon härskillä seksimaratonilla Rion olympialaisissa: tältä kohuttu brassikaunotar näyttää nyt - kuvat!

 

Huonetoveri antoikin luvan seksisessiolle?

Ingrid kertoi tutustuneensa Pedroon sosiaalisen median välityksellä vuonna 2015, mutta he tapasivat toisensa vuotta myöhemmin Riossa.

- Hän on hyvännäköinen, enkä ollut ainoa, joka ajatteli niin. Riossa kerroin huonetoverilleni Giovannalle aikovani viedä Pedron huoneeseemme. Hän antoi siihen luvan. Tekoni oli väärin, ja olen tietoinen siitä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐚

A post shared by ➝ Ingriԃ Oliʋeiɾα (@ingrid.oliveira96) on

 

Kutsuttiin ”seiväshyppääjäksi”

Ingrid joutui rajun ahdistelun kohteeksi seksihurjastelunsa vuodettua julkisuuteen.

- Wikipediassa minua kutsuttiin tytöksi, joka harrastaa ”seiväshyppyä”. Minusta kirjoitettiin tarinoita, jotka eivät pitäneet paikaansa. Minua alettiin pyytää mukaan seksiohjelmiin. Menetin töitä, ja minua vastaan hyökättiin ympäri maailmaa. 

- Instagram-tililläni minua haukuttiin, ja osa kirjoituksista oli kuvottavaa luettavaa. En edes halua laskea niitä kaikkia alastonkuvia, joita minulle lähetettiin. Eräs jopa kysyi, kuinka paljon haluan rahaa seksistä. Se sai minut raivostumaan. Pedron Instagram-tilillä ei ollut yhtäkään negatiivista kommenttia, häntä kutsuttiin tähdeksi.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!