Oho

"1970-luvulla olin se musta tyttö, joka tienasi strippaamalla saman verran kuin valkoiset" - Tanquerayn huima tarina leviää somessa - kertoo myös Yhdysvaltojen presidentin seksihurjasteluista!

22.11.2019 18:32

70-luvulla stripparina työskennellyt nainen on hurmannut somettajat. Tanqueray jakoi äskettäin villejä tarinoitaan suositussa Humans of New York-kuvablogissa.

– Äitini heitti minut ulos kotoa 17-vuotiaana, kun tulin raskaaksi ja sitten minut pidätettiin, kun yritin palata hakemaan vaatteitani, iäkäs nainen muisteli Humans of New Yorkille.

Hän kertoi tienanneensa rahaa ompelemalla asuja "strippareille ja pornotähdille Times Squarella”. 

– Kaikki ystäväni olivat homoja, koska he eivät tuominneet minua. Tein töitä vain homobaareissa, drag queen-kisoja ja Crisco Discoa. Rakastin sitä skeneä. En saanut niistä asuista tarpeekseni. Ystäväni Paris tapasi istua baarissa ja myydä varastettuja vaatteita Bergdorfilta ja Lord & Taylorilta, joten minulla oli paras garderobi. Näytin aivan drag queenilta. 

Pian hän päätyi itse lavalle.

- 1970-luvulla olin se musta tyttö, joka tienasi strippaamalla saman verran kuin valkoiset. Tanssin niin monella mafiaklubilla, että opin puhumaan italiaa... Minulla oli tämä taikatemppu, jossa laitoin tuttipullon tuttiosat nännilleni ja suihkutin niistä oikeaa maitoa, sitten vedin kirsikan stringeistäni ja syötin sen eturivissä istuvalle miehelle. Mutta en koskaan käyttänyt lavalla dildoja, tai mitään muuta sellaista paskaa.

Tanqueraylla oli myös villi kertomus Yhdysvaltain presidentistä. 

– Madame Blanche, joka hallitsi tuolloin kaikkia korkean luokan prostituoituja, oli kuin Internet. Hän hankki, mitä ikinä halusit ja kaikki korkeassa asemassa olevat miehet tulivat hänen luokseen, koska hän piti suunsa kiinni.. Madame Blanche järjesti parhaan ystäväni Vickin tapaamaan presidenttiä joka kerta, kun tämä vieraili New Yorkissa. Mutta älkää missään nimessä kirjoittako hänen nimeään, koska minulla ei ole varaa lakimiehiin.

Tanquerayn värikkäät tarinat ovat ihastuttaneet blogin seuraajia ja jopa A-luokan julkkikset, kuten Hilary Swank, Jennifer Garner ja Busy Philipps ovat ottaneet osaa kommentointiin.

– Miksei tästä ole tehty Netflix-sarjaa, Garner ihmetteli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Humans of New York (@humansofny) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Humans of New York (@humansofny) on

Lähde: Page Six, Instagram

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!