fbq
Oho
13.12.2017 13:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Instagram
Ivana Smit
19-vuotias mallikaunotar löytyi alastomana ja kuolleena hotellin parvekkeelta: kuolemassa hyvin hämäriä yksityiskohtia - taustalla oudot seksileikit?
Oho
13.12.2017 13:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Instagram

19-vuotias malli Ivana Smit kuoli viime viikolla Kuala Lumpurissa Malesiassa hyvin hämärissä olosuhteissa.

Malesiassa asunut hollantilaismalli putosi kuolemaansa kerrostalon 20:sta kerroksesta, ja hänen alaston ruumiinsa löydettiin talon kuudennen kerroksen parvekkeelta.

Ivana oli juhlinut Kuala Lumpurissa viime torstaina, ja hän suuntasi rikkaan amerikkalaismiehen ja tämän kazakstanilaisen vaimon luokse jatkoille aamuviiden aikoihin.

Poliisin mukaan kuolemaan ei liity rikosta.

 

Perhe lyttäsi poliisitutkinnan

Ivanan isä Marcel Smit on järkyttynyt tyttärensä kohtalosta. Hänen mukaansa poliisi vain haluaa lopettaa tapauksen tutkinnan nopeasti. Marcelin kuuleman mukaan amerikkalaispariskunnan asunnosta oli kuulunut huutoa ja riitelyn ääniä ennen Ivanan kuolemaa.

Marcelin mukaan rikas amerikkalaismies ja tämän vaimo tunnetaan siitä, että he kutsuvat nuoria malleja kotiinsa juhliin ja seksileikkeihin. Tietojen mukaan Ivanan verestä otetut näytteet sisälsivät ekstaasia ja alkoholia.

− Tähän kaikkeen liittyy niin monia kysymksiä. Ivanan vaatteet löydettiin, mutta kengät ja alushousut ovat kadonneet. Poliisi ei tutkinut hänen matkapuhelintaan. Poliisi ei myöskään suostu kertomaan, ovatko he löytäneet merkkejä yhdynnästä. Ivana putosi parvekkeelta noin aamukymmeneltä. Miten se on mahdollista? Tuntuu erikoiselta, ettei hänen ruumistaan löydetty ennen iltapäivää. Haluamme tapauksesta kunnon poliisitutkinnan!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »