17-vuotias Instagram-tähti tapettiin julmasti: kuva surmatusta tytöstä oli nähtävillä Instagramissa yli 12 tuntia - poikaystävää epäillään taposta

Oho | 17.07.2019 11:12

Profilinimellä escty tunnettu yhdysvaltalainen Instagram-tähti Bianca Devins on kuollut väkivaltaisesti  lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Bianca oli kuollessaan 17-vuotias.

Hänen Instagram-tilillään oli kuolinhetkellä noin 100 000 seuraajaa, mutta kuoleman jälkeen seuraajien määrä on kohonnut yli 135 000:een.

Bianca löydettiin surmattuna sunnuntaiaamuna Uticasta, New Yorkin osavaltiosta. Poliisi on pidättänyt Biancan lyhytaikaisen poikaystävän Brandon Clarkin taposta epäiltynä. Pari ehti seurustella parisen kuukautta ennen veritekoa.

Utican poliisilaitos julkaisi maanantaina Facebookissa tiedotteen tapaukseen liittyen. Poliisin tähänastisten tietojen mukaan Bianca oli poikaystävänsä kanssa lauantai-iltana laulaja Nicole Dollengangerin konsertissa Queensissa.

Konsertin jälkeen he olivat riitaantuneet ja poliisi uskoo poikaystävä Brandon Clarkin tappaneen tyttöystävänsä villtämällä tämän kurkun auki. Veriteko oli tapahtunut Clarkin autossa.

Kuvat ruumista julki Instagramissa

Veriteko on järkyttänyt suuresti ihmisiä ympäri maailman, sillä Clark julkaisi kuolleesta Biancasta kuvia Instagram-tilinsä videotarinassa. Yhden verisen ja raa'an ruumiskuvan päällä luki teksti "Anteeksi, Bianca". Clark julkaisi kuvan ruumiista myös netin 4Chan-kuvafoorumissa ja nettipelaajien Discord-keskustelufoorumissa.

Poliisi pääsi Clarkin jäljille, kun hän otti itse yhteyttä viranomaisiin ja uhkasi vahingoittaa itseään. Kun poliisit saapuivat Clarkin kotiin, Clark alkoi lyödä itseään puukolla niskaan. Hänet kiidätettiin sairaalaan, missä hänen henkensä saatiin pelastettua.

Clarkin julkaisemat kuvat sen sijaan ehtivät olla esillä Instagramissa peräti yli 12 tuntia ennen kuin Instagram poisti kuvamateriaalin Clarkin Instagram-tililtä. Clarkin Instagram-tili tuhottiin vasta maanantai-aamuna.

Instagram onkin joutunut myrskyn silmään, kun arkaluonteista materiaalia ei poistettu kuvapalvelusta ajoissa, vaan sitä on ehditty tallentaa ja jakaa ympäri internetiä ja erilaisissa sosiaalisen median kanavissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

welcom to my minecraft world

Henkilön bianca ⚖️ (@escty) jakama julkaisu

"Biancan hymy valaisi elämäämme"

Daily Mailin mukaan Biancan perhe on tuominnut väkivaltaisen kuvamateriaalin levittämisen Biancasta ja on toivonut ihmisten kunnioittavan Biancan muistoa ja tämän perhettä.

- Bianca oli lahjakas taiteilija, rakastava sisko, tytät ja serkku. Ihana nuori tyttö, joka vietiin meiltä liian aikaisin. Nyt hän katsoo ja huolehtii meistä taivaasta käsin edesmenneen Belle-kissamme kanssa. Biancan hymy valaisi elämäämme. Muistamme hänet aina meidän prinsessanamme, perhe viestitti tiedotteessaan.

Taposta epäiltyä Clarkia odottaa poliisin mukaan jopa 25 vuoden vankeustuomio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

junko pose part 2

Henkilön bianca ⚖️ (@escty) jakama julkaisu

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Bianca Devinsin perheen kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!